Безкомпромисни действия на полицията за нарушителите на \"Герена\"

12:38
Безкомпромисни действия на полицията за нарушителите на \"Герена\"
Във връзка с предстоящата футболна среща между отборите на Левски и ФК Баку-Азербайджан, която ще се играе в сряда от 20.30 часа на стадион "Георги Аспарухов", столичната полиция, съвместно с други специализирани служби на МВР, ще предприеме решителни и безкомпромисни действия за пресичане на всякакви груби нарушения на обществения ред и вандалски прояви, както в района на спортната зона, така и в целия столичен град. Това съобщиха от пресцентъра на вътрешното ни ведомство.

Прецизни и щателни проверки ще се извършват на изградените 16 външни контролно-пропускателни пункта, които ще бъдат отворени от 17.30 часа. СДВР приканва посетителите да не чакат последния момент преди започване на мача.

Няма да се допускат лица във видимо нетрезво състояние, без документи за самоличност, както и малолетни без пълнолетен придружител.

Забранено е да се внасят в стадиона оръжия и пиротехнически изделия, чадъри и стъклени бутилки.

Столичната полиция призовава истинските левскари, верните привърженици на отбора, да спазват стриктно полицейските разпореждания и да се разграничат от каквито и да било провокативни действия. Това ще бъде както в интерес на любимия им отбор, така и в името на добрия обществен ред в столицата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tamate_unufreev
04.08.2009 16:08

Незнам,но според мене щом предупреждават така със сиг ще има "НЕЩО" *joking* да се надяваме да не е "отпадане"

Jurka5
04.08.2009 15:40

Трудно феновете ще го гризнат!Полицаите имам чувство,че имат страх

formal
04.08.2009 13:19

накрая ченгетата ще го гризнат целия *joking*