Срам за Рома! Вълците аут за Купата след дузпи срещу Специя! (видео)

18:18
Срам за Рома! Вълците аут за Купата след дузпи срещу Специя! (видео)
Рома отпадна от турнира за Купата на Италия още във фазата на осминафиналите.

Вълците отстъпиха на Специя след равенство 0:0 в редовното време и загуба 2:4 при изпълнението на дузпи. Двубоят се игра на стадион "Олимпико" в Рим.

Въпреки че наставникът на римляните Руди Гарсия заложи на триото Итурбе - Джеко - Салах още от първия съдийски сигнал, неговите възпитаници не успяха да пробият за 120 минути отбраната на 11-я в Серия Б.

Стигна се до изпълнение на единадесетметрови наказателни удари.

Миралем Пянич и Един Джеко пропуснаха първите две дузпи за Рома, докато Терци и Нене от Специя бяха точни.

После Даниеле Де Роси и Лукас Дин реализираха, но това не се оказа достатъчно, тъй като Хуанде и Акампора също вкараха и изведоха своя отбор на четвъртфинал.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kapitana123
17.12.2015 03:00

Тия бая са захлебили от хиксчето, ама после взело че не станало както си го мислели *smile*

El_Fenomeno_9
16.12.2015 22:22

Чакайте бе ... Къде съм казал , че Реал няма да се справи с Рома ??? Ще ги отстрани , ама тия резултати разгромните дето ги гласите , просто ги забравете ! А тоя дето излиза с теоремите , че Реал имал 1 слаб мач в първенството да се събуди малко , да не се самозалъгва като феновете на Байерн , че "баварците" ще са топ сила заедно с Барса този сезон в Шл ... Реал са комедийни актьори с Бенитез , последните 2 мача на Байерн с новаците У ДОМА пък изобщо не са за коментар ...

sdw
17.12.2015 10:23

Всеки си има слаби моменти.Въпроса е нашите слаби моменти са по месец-два най-много.А относно Рома - те са най-слабия противник в 1/8-те.Това може и да се дължи на контузените играчи,но в момента са в голяма криза.Едва ли Руди Гарсия ще е треньор февруари месец.

El_Fenomeno_9
16.12.2015 20:40

Като добавя какво сътвори и друг от трите ми любими отбора днес срещу Карпи , не може да се дават толкова директни оценки от 2-3-4-5 мача , още повече когато е явно че причината не е липса на качество , а съвсем друга , която лесно може да бъде изгладена , но така и не се изглажда обаче от "умните" ръководства

El_Fenomeno_9
16.12.2015 20:37

Малко по - сериозно ако обичате ... Реал не са по - голямо цвете от Рома (като моментна форма) , не виждам какво толкова нападате Рома , особено пък от фенове на Челси да видя ми става още по - смешно ... Точно ние трябва да знаем , че понякога има неща вътре в отбора , заради които страда целия клуб ... Рома като отделни единици и с показаното си в мачовете срещу преките съперници (Байер и бате) НАПЪЛНО ЗАСЛУЖЕНО си продължи , не ритайте ранено куче (в случая вълк) , че може да се надигне и да Ви ухапе , трябва им само да разкарат гарсията и малко спокойствие в съблекалнята и резултатите им ще се повишат за броени кръгове

Arsenal966
16.12.2015 21:46

Сравняваш кризата на Реал с тази на Рома ли ? Само 1 от играчите на Реал е нужно да се вдигне в 1 от 2-та мача и ще е предостатъчно ! Реал ще се справят с Рома и то без почти никакви проблеми !

rad011
16.12.2015 21:25

Че Реал са в ужасна форма да,но Рома са си доста зле.Да не можеш да вкараш 120 минути на 11-тия в Серия Б не говори добре.


16.12.2015 21:20

Е ти изби рибата направо с това сравнение между Реал и Рома. Реал спечели с лекота група с ПСЖ, другите едва взеха точка от двата мача с Бате борисов. Реал дефакто е изиграл един наистина слаб мач в първенството срещу барселона, защото дори срещу Виляреал макар че паднаха, но профукаха поне 3-4 стопроцентови положения. Рома със сигурност излита от триото за ШЛ. Отдавна казах, че въпреки лошия старт, Ювентус ще е шампион, а Наполи и Интер ще са в ШЛ, малък шанс има и Фиорентина, а Рома ще е максимум пета. Срещу Реал трябва чудо да стане за да се класират, и то ако сменят Гарсия, но дотогава и Бенитес май ще излети.

Arsenal966
16.12.2015 19:19

Малко по-малко сезона на Рома отива стремглаво надолу.Първо като се почне със това,че не си взимат мачовете от първенството и правят много грешки,след това и със предстоящите мачове срещу не който и да е а Реал Мадрид и сега и това.Аут от купата...а това им беше един от малкото шансове да се поздравят със трофей през този сезон,тъй като.....едва ли ще спечелят Сериа А....по-вероятно е Буфон и компания да празнуват в края на сезона за 5-ти пореден път.

Slivnishkigeroy
16.12.2015 20:37

Наполи ще са шампиони.

rad011
16.12.2015 18:56

Тези не заслужаваха да продължат на 1/8 финал в ШЛ.Толкова са слаби,че няма на къде.Реал ще ги смели сигурно.