Ван Дер Ваарт: Пелегрини ме гони от Реал!

14:09
Ван Дер Ваарт: Пелегрини ме гони от Реал!
Рафаел Ван Дер Ваарт разкри, че със сигурност ще напусне Реал Мадрид до края на лятото, тъй като наставникът на тима Мануел Пелегрини му е казал в прав текст, че няма да разчита на него през следващия сезон.

"Нямам какво толкова да кажа за новия наставник Пелегрини. Неговото отношение към мен е ясно. Какво мога да очаквам, след като досега постоянно съм забит на пейката в приятелските мачове. Сега тренирам сякаш всичко е наред, но всъщност, нищо не е наред. Как да се чувстваш добре, когато треньорът ти не иска да те пусне дори в една контрола?", коментира холандецът в интервю за испанско радио.

"Шансовете ми в Реал са равни на нула и аз трябва да гледам реалистично на нещата.Нямам място в този отбор и най-добре ще е да напусна", допълва Ван Дер Ваарт.

"Най-лошото в случая е неяснотата от страна на ръководството. Никой не ми е казал: "Рафа, време е да си тръгнеш!", получавам само мълчание. Единствено Пелегрини ми заяви, че няма да разчита на мен", допълни халфът.

"Кристално добре знам къде искам да играя през следващия сезон, но от уважение към клубовете, които ме искат няма да споменавам имена", каза още юношата на Аякс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

van_terzy
10.08.2009 19:15

Идвай си у дома Rafa, всички фенове на Ajax те очакваме *wink* .

Pechenqgata
04.08.2009 20:48

Според мен реал не трябва да го продава защото той е много добър играч но щом са решили, според мен продажбата му ще е гршка.

samomanutd
04.08.2009 16:03

nigaman съгласен съм с теб той е невероятен и реал го провалиха ма да не забр 4е той се пак идва от германското може би не тряя6е то4но в реал а в по малък отбор за да свикне и след тва да пробива по малък като вилерял или атлетико

nigaman
04.08.2009 15:47

аз ко бях на тея от барса щях да го зема шот е добур играч ама от реал са тапаци