Гонзо: Първенството може да не завърши

08:44
Гонзо: Първенството може да не завърши
Спортният директор на Левски Георги Иванов изригна по адрес на Литекс, като обяви, че ловчанлии няма да липсват на никого, ако бъдат изхвърлени от елита.

"Ако ЦСКА заслужава, защо да не вземе Купата. Няма друга тръпка, както в мачовете с „червените" и за тях ми е мъчно. Нито с Литекс, нито с Лудогорец, е същото. Не искам да коментирам повече. ЦСКА няма да бъде затрит заради многото привърженици, които има. Лудогорец и Литекс и да изчезнат, скоро никой няма да ги помни, но това няма как да стане с ЦСКА. Литекс няма да липсва на никой", коментира Гонзо в тв интервю, цитирано от "Меридиан мач". Той се върна на скандалите след двубоя на "Герена".

"Това бе цирк. Представете си, как някой футболист от сериозно първенство ще иска да дойде в България, като види това, което се случи. Мутренските години отдавна минаха, за да се вадят отбори по този начин. Съдийската комисия трябва да съди реферите, а не отборите. Ако всеки си вади отбора, когато не е доволен, няма нито един мач да завърши. Ако нещата продължават по този начин, нищо добро не ни чака втория полусезон. Аз гледам фактите -прекратиха мач, който бе дерби с единоборства, сблъсъци, картони... Левски игра почтено, въпреки че имахме много проблеми с контузени."

Относно изказването на Домусчиев ми се струва, че крадецът вика: "Дръжте крадеца". Вторият полусезон ще бъде още по-напрегнат, защото вече няма къде да се губят точки. Ако не се вземат мерки, първенството може и да не завърши. Реакцията на Домусчиев показва, че Лудогорец се притеснява от Левски", продължи още спортният директор на сините.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

crazy_rabbit
16.12.2015 13:22

Миличкия Гонзаки... Все едно няма достатъчно хора, които да мразят Левски, та и той да се изкаже...

akdogg
16.12.2015 09:54

Никой вече не понася синята измет