Уайт: Контузия в рамото ме спря срещу Джошуа

13:58
Уайт: Контузия в рамото ме спря срещу Джошуа
"Щях да нокаутирам Джошуа във втория рунд, но с удара, с който го разклатих, също така контузих рамото си. Затова не успях да го довърша", разкри британският боксьор Дилиан Уайт, който бе нокаутиран от своя опонент в 7-ия рунд на боя им в събота.
 
Двамата боксьори направиха страхотен мач в лондонската зала "О2", като в крайна сметка непобеденият Джошуа изпрати в несвяст своя опонент със серия брутални удари в 7-ия рунд. Във втория обаче самия Джошуа бе разклатен, но успя да се възстанови. 
 
"Бях го притиснал до въжетата, краката му омекнаха. Той се бе вдървил и щях да го нокаутирам, но с удара, с който го разклатих, също така контузих рамото си. Затова не успях да го довърша. Треньорът ми дори предложи да прекратим мача, но аз отказах. Не искам обаче да си търся оправдания", сподели Уайт.
 
"Сега резултатът между нас е 1-1 (бел. ред. Уайт има победа над Джошуа при аматьорите). Нека направим реванша и да видим кой ще спечели третия мач. Доказах на цяла Великобритания, че съм толкова добър, колкото и той. Всички ми даваха 1-2 рунда, но боят бе 50-50, преди той да ме хване. Вярвам, че мога да го победя, вярвам, че мога да го нокаутирам", допълни той. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация