Дортмунд сгази Айнтрахт и остава на 5 точки зад Байерн (видео)

20:27
Дортмунд сгази Айнтрахт и остава на 5 точки зад Байерн (видео)
Борусия Дортмунд победи Айнтрахт Франкфурт с 4:1 на "Сигнал Идуна парк" в среща от 16-я кръг на Бундеслигата.

Главен съдия на мача бе Кристиан Дингерт.

Гостите откриха резултата в шестата минута след гол на Майер.

Жълто-черните изравниха в 24-та минута след гол на Хетрих Мхитарян. Обамеянг даде асистенцията.

В края на първата част Медойевич получи втори жълт картон и Айнтрахт остана с човек по-малко. Дортмунд получи правото да изпълни дузпа, която бе пропусната от Обамеянг.

Габонецът се поправи в 57-та минута, забивайки 18-я си гол за сезона в Бундеслигата. Така бе осъществен пълният обрат.

В 61-та минута Матс Хумелс вкара трети гол за Борусия. Адриан Рамос оформи крайния резултат четири минути преди последния съдийски сигнал.

След днешната среща Борусия Дортмунд събра 38 точки и остава на пет пункта зад лидера Байерн Мюнхен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

El_Fenomeno_9
14.12.2015 00:13

Много лошо стана за Дортмунд как от нищото им вкараха гол и после горките се лутаха сума и време без да направят нищо смислено , докато не дойде едно изригване на обамата и вече червения съвсем ошашави Айнтрахт ...Трябва в Дортмунд да започнат да взимат мерки срещу тези сривове в играта на отбора за неопределени минути от мачовете , защото точно заради тях не могат да гонят Байерн !Иначе за пореден път не мога да не отбележа лично за себе си страхотния Алекс Майер ... Как толкова години тоя човечец не можа да се уреди в някой поне малко - стабилен клуб дори в Бундеслигата ... Миналия сезон сума и време беше контузен , водеше НЕРАВНА битка за голмайсторския приз с футболисти , които зад себе си имаха една камара звезди , които да им градят играта и ВЪПРЕКИ ВСИЧКО стана голмайстор на Бундеслигата !! Един огромен респект за този човечец , макар вече да е на 32-33 и не е като разни дървета еднодневки като Дост например от Волфсбург , който няма нищо футболно в себе си , Майер може да вкарва и е вкарвал уникални голове и от далеч и от волета , ножици , с двата крака еднакво силно , да не говорим колко е силен и във въздуха ...

Marco_Reus11
13.12.2015 21:20

Доволен съм от отбора до този момент Тухел доста промени отбора и върна желанието на момчетата справя се отлично до този момент браво.

scouser_pool
13.12.2015 21:06

Ще е странно ако поддържат това темпо до края и не станат шампион с толкова много точки