От Евертън режат Лескът за Сити

11:18
От Евертън режат Лескът за Сити
Мениджърът на Евертън Дейвид Мойс е отрязал мераците на Джолиън Лескът да напусне клуба в посока Манчестър Сити, твърди пресата на Острова. Както е известно, вчера бранителят заявил на наставника си, че иска да напусне "карамелите" и ще е по-добре за всички, ако следващата оферта на Манчестър Сити бъде приета.

Шотландският мениджър на Евертън обаче казал на Лескът, че няма намерение да го продава, независимо от моментните настроения на футболиста и евентуалните оферти на "гражданите".

Напомняме ви, че от Сити вече направиха две оферти за футболиста. Първата бе на стойност 15 милиона паунда, а втората с 3 милиона по-висока. И двете предложения обаче, бяха отрязани, тъй като от мърсисайдския клуб искат 30 милиона за бившия играч на Уулвърхямптън.

Лескът, от своя страна, искал отчаяно да увеличи двойно своята заплата, която в момента възлиза "едва" на 40 хиляди паунда седмично.

Защитникът щял да поиска лично среща с президента на клуба Бил Кенрайт, за да го убеди да приеме предстояща оферта на Манчестър Сити.

Междувременно стана ясно, че защитникът на Арсенал Филип Сендерос вече е футболист на Евертън.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

samomanutd
04.08.2009 16:15

Yang_G а за кво 6е отидат в тоя сме6ен отбор ве смотан малоумен тапунгер-6ото искат пари сити преди ад мислат за топ 4 тряя пресди тва да бият барнзли което 6е им е мн трудно изпадат тая година тия

Yang_G
04.08.2009 15:46

Защо да са алчни за пари бе боклуци ? Решили са ,че сити ще станат един от водещите отбори и затова отиват ,точно зарди това тези играчи са с много повече морал от другите играчи които ако не играят един сезон в ШЛ едва ли не ще умрат !

TigerJK
04.08.2009 11:29

хаха -> поредната черна маймуна алчна за пари *joking*