Стойчо Стоилов: Явно спортът вече не е спорт

19:10
Стойчо Стоилов: Явно спортът вече не е спорт
"Такова нещо не съм виждал откак съм във футбола", това заяви спортният директор на Литекс Стойчо Стоилов, след като реши да извади отбора си по време на дербито от 20-ия кръг с Левски.

При резултат 0:1 за ловчанлии Стоилов изисква от футболистите на оранжевите да напуснат терена на стадион "Георги Аспарухов", заради отсъжданията на главния съдия Георги Йорданов.

"Провокира ни съдийството в този мач. Явно спортът вече не е спорт и има намесени и други неща. Още от 3-ата минута се видя, че съдията има различен критериите. За едно и също нещо на Минев се спестява червен картон, докато на Йонсен му се дава. Не казвам, че това не е червен картон, но трябваше да бъде изгонен и Минев преди това. Пропуска се фаул срещу вратаря, а веднага след това се дава нов червен картон и дузпа. Това преля чашата. Няма каква да бъде моята реакция. Това са мъже, които щяха да победят и с десет човека", обясни Стоилов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Chelsea86
12.12.2015 21:49

Кой ти е виновен, че извади отбора? Ревеш, че Бедоя ударил вратаря, а от записите се вижда, че дори не го докосва. Не е свирено нито наришение, нито симулация тоест играта продължава. След това Бедоя беше ударен в наказателното и точно заради това се дава червен и дузпа. Ама така е като цял мач се чудихте как да прекратите мача, защото имате съвсем различни планове за Литекс. Явно това е наредило подсъдимото захарно петле.

night_wolf1984
12.12.2015 20:44

Спортът е политика ..питай Дилянчо...дето ти дава заплатката и купува съдейте!!