Люпко: Няма съдийство. Жалко за тази публика

17:51
Люпко: Няма съдийство. Жалко за тази публика
Наставникът на Литекс Люпко Петрович бе съкрушен от жестоката разправия, която се разрази на "Герена" по време на мача между Левски и Литекс. Главният мениджър на оранжевите Стойчо Стоилов извади отбора и прекрати мача, след като главният съдия Георги Йорданов изгони двама от Литекс и отсъди дузпа.

"Много ми е тъжно, че се случи такова нещо. Ние играем футбол, а вижте какво става. Няма съдийство. Жалко за тази публика. Ние бяхме с девет човека и дадоха дузпа за Левски. Загубихме двубоя. Аз исках мачът да се играе, но съм само един треньор. Не мога да взимам такива решения", заяви Петрович със сълзи на очи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Chelsea86
12.12.2015 22:22

Люпко, Люпко, пак беше използван от захарното петле. Човека си има съвсем други планове за Литекс и видя какъв номер ти скрои. Подари ти от части победата за купата и сега ти натресе служебна загуба. Еми да се сливат, обливат и заливат по-бързо, че вече ни писна от този цирк. Но мога да призная, че избраха правилния противник и точния мач в, който да си покажат циганията. Сега вниманието на червените фенове и тези мразещите Левски е насочено срещу левскарите, докато захарното петле крои плановете си за ЦСКА-Литекс.

sundza
12.12.2015 21:23

Няма, нали, бате Люпко. Цяла седмица това обясняваме и ние. Можеше да го кажеш още във вторник, ама.......или тогава имаше съдийство.....или нямаше. Обърках се вече в ловешките разбирания кое е съдийство и кое не.