Моу: Защо Лестър да не стане шампион?

20:39
Моу: Защо Лестър да не стане шампион?
"Това би било нещо, което да шокира целия футболен свят, но защо Лестър да не станат шампиони? Такива неща се случват", обяви мениджърът на Челси Жозе Моуриньо преди срещата между двата тима в понеделник.
 
"Лисиците" се представят феноменално от началото на сезона и водят в класирането на Висшата лига след 15 изиграни мача, докато шампионите са на другия полюс и заемат 14-та позиция, само на 2 точки над зоната на изпадащите, с цели 8 загуби в актива си. 
 
"Нека бъдем честни, те заслужават да бъдат там. Преди няколко седмици казах, че нямат шанс да станат шампиони, но ще трябва добре да помисля, преди пак да кажа подобно нещо. Едно е да си на върха на класирането през септември, съвсем различно е през декември. Това би било нещо, което да шокира целия футболен свят, но защо Лестър да не станат шампиони? Такива неща се случват", коментира Моуриньо. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sundza
12.12.2015 09:45

Щото ще ви се смее цял свят най-малко.

Arsenal966
12.12.2015 01:44

15 мача са минали,остават още повече от половината.Още 23 мача...на Лестър трудните мачове тепърва предстоят ! Това,което правят наистина е историческо....но са минали все пак само 15 мача.

UnitedRules
12.12.2015 00:56

Хахаха я пък тоя, титлата си била за Челси *lol* *lol* *smile*) Евала на Лестър аз лично им симпатизирам много. Отбора прави нещо феноменално, което ще остане в историята. Въпреки това мисля, че пролетния полусезон вече ще са много изморени физически. А да не забравяме, че и сега предстои сгъстена програма около празниците. Трудните мачове за Лестър тепърва предстоят - този в Понеделник е първия. Челси излизат за нищо по-различно от победа и мачът става труден за домакините. Въпреки това, аз вярвам че те биха могли да имат шанс наистина за нещо историческо и тайно се надявам, че титлата им е по силите. Какъв подвиг ще бъде това е ясно на всеки... така че ще погледаме пък ще видим *smile*

CFC_H_A_Z_A_R_D
12.12.2015 01:38

Да и аз се радвам за лисиците но не ми се струва все още,че не трябва да бъдат слагани в битката за титлата или дори в тази за топ 4.За сега бих ги сложил в битката за европейски клубни турнири.Ако след 25-тия кръг са все още на върха или са на 2-ро,3-то място но много близо до 1-вото чак тогава биха могли да са претендент за титлата.Но на този етап все още не,макар и почти да приключи първата част от сезона остава втората която е доста по-трудна и натоварена.

kapitana123
12.12.2015 00:41

Само ги успива преди големия мач. Титлата си е за Челсий!

fivooo
11.12.2015 21:14

То ще е хубаво, но никой няма да им позволи да станат шампиони. Всъщност няма да им позволят дори да се класират в топ 4.

RealMadrid_4ver
11.12.2015 21:31

Защо да не станат? Вече е почти края на полусезона и са лидери, това твърдение щеше да важи в началото на сезона.Според мене е напълно възможно и им пожелавам да станат.