Манол Георгиев се връща на терена, ще играе за Марица във \"В\" група

10:34
Манол Георгиев се връща на терена, ще играе за Марица във \"В\" група
Старши треньорът на Марица Пловдив Манол Георгиев се връща на терена като действащ футболист.

36-годишният наставник със сигурност отново ще облече "жълто-синия" екип и ще играе за отбора през новия шампионат. За това настояли клубното ръководство в Кършияка и спецът не могъл да откаже.

"Да, Манол Георгиев ще бъде картотекиран в Българския футболин съюз за мачовете в Югоизточната "В" група, потвърди изпълнителният директор на маричани Георги Фиданов.

"Той с лекота може още да играе, нека младите момчета от отбора ни се учат от опита му. Има какво да научат. Манол обаче ще играе в двубоите само срещу определени съперници", допълни изпълнителният шеф.

Клубното ръководство на Марица се надява 36-годишният спец, заедно със своя играещ помощник треньор – 33-годишният Стефан Учиков, да помогнат много за завръщането на кършиякалии в професионалния футбол още през следващия сезон. Освен това двамата с големия си опит като професионални футболисти могат да на практика на терена показват на младите какво се иска от тях и така да изградят по-бързо силен и хомогенен отбор. Така Марица ще стане единственият клуб в България, който ще пускат в игра едновременно и старши треньорът и неговият асистент.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация