Ман Юнайтед не прескочи групата (видео)

23:39
Ман Юнайтед не прескочи групата (видео)
Трикратният първенец на Стария континент Манчестър Юнайтед се провали в тазгодишното издание на Шампионската лига, след като не успя да излезе от групата си.

Отборът на Луис ван Гаал остана на трета позиция зад Волфсбург и ПСВ Айндховен и през пролетта ще се утешава с участие в Лига Европа.

Всичко това стана факт, след като английския колос загуби с 2:3 при визитата си на вълците в Германия, а холандците надвиха ЦСКА Москва с 2:1 у дома.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lilikoli
09.12.2015 19:00

Реално погледнато който и отбор излезе от тази група е до 1/4 финалите макс.Поздравления на Волфсбург играха много добре.Доволен съм от мача,защото беше интересен и имаше голове,а не поредното 0-0.Преди години да се паднем в такава група беше рай,а сега отпадаме това показва,че отбора има още много път докато стигне до великите си дни.За ЛВГ няма какво друго да кажа освен,че може да е голям тактик,но за да си велик треньор трябва и да си голям мотиватор.
П.С. феновете на другите английски отбори да не хейтват,защото Ливърпуул дори не играе в ШЛ,а Челси и Арсенал още днес могат да отпаднат. *smile*

javorrrrr
09.12.2015 16:19

Причината е само една и тя е ЛВГ - даже не искам да му изричам името на този нещастник. Разпродаде сума ти качествени футболисти, купи на килограм сума ти качествени футболисти, които не може да нареди и най-важното Юнайтед започнаха да играят супер грозен футбол с 6 халфа и 1/2 нападател. Чудя се дали го мразя повече от Дейвид Мойс. ВЪН!!!!!

ponchini
09.12.2015 15:44

Пичове, ЛЕ ще спечелим през крив макарон. За Ман Юнайтед този трофей е едва ли не под нивото им.
И понеже са и супер некадърници в момента. Оправданието ще им дойде дюшеш. Ще видите,че ще отпаднат най-късно на1/4 финал.

lazera0
09.12.2015 14:06

Няма к'во да се лъжеме Юнайтед отпаднаха заради това, че имат зимата повече мачове от вълците и най-основната ВЛ им е по-важна от ШЛ *lol*

Amateur1878
09.12.2015 11:44

Толкова си можем и като резултат, заслужено отпадане. Хвърлихме 250млн. паунда за нови играчи в последните два сезона и процеса на Ван Гаал е стигнал до там, че да отпада в група с ПСВ, ЦСКА и Волфсбург. Браво! Някои треньори трофеи печелят още в първият си сезон след брутално наливане на пари, нашият чака процеса! Голям процес мъдри. Толкова голям, че свят ще ни се завие като завърши... след 6 години! Когато ще се класираме до 1/8-на финал!

Хайде сега дано поне спечелим ЛЕ. И този път няма извинения относно мотивацията. Преди време бяхме главен претендент за титлата, бяхме я печелили и т.нат., така че играта за ЛЕ само ни вредеше. Но сега, ЛЕ е задължителна. Слизаме там като най-скъпият, титулован и опитен отбор. Ван Гаал да му мисли как. Дадоха му се прекалено много шансове и оправдания с "Ама на него му е първи сезон" или "Ама ние сме в преходен сезон" или "Ама много нови играчи взе". Свършиха вече тия! И

скат се резултати! Ако ги няма до края на сезона: шут и да идва следващият! То не може само да хвърляме пари и тоя да ни говори за процеси! Процес щеше да е на Мойс - с малко пари и постепенно градене на отбора с колебливи резултати няколко сезона. Когато хвърляш 250млн. паунда за два сезона, тук няма процес! Тук се искат мигновени резултати! А то вместо да се подобряваме, ние ставаме по-зле. Резултатите или шут!

Amateur1878
09.12.2015 15:16

Не ме разбра правилно може би. Аз не казвам, че няма от кого да се страхуваме в ЛЕ. Не знам за другите, но мен ме притесняват най-много Борусия, Наполи, Севиля, а така или иначе и английските отбори. То в сегашното ни положение и Андерлехт ме притесняват, но просто въпросните отбори най-много. Изобщо и не твърдя, че сме фаворити. При нормални обстоятелства, бихме били фаворити. Но при СЕГАШНИТЕ обстоятелства по-скоро ще излизаме като аутсайдери срещу всички тези отбори. И отново казвам: не защото не ни дреме за ЛЕ и бихме играли през простото както беше преди няколко години. Не, не заради това! А заради това, че ПРОСТО НЕ МОЖЕМ да играем по друг начин, освен през просото. Просто отбелязвам като какви слизаме. Ван Гаал да му мисли как ще си сработи най-скъпият състав в ЛЕ. Не е моя работа това, той е специалиста. Но не успее ли да сработи този най-скъп състав, за да спечели ЛЕ, то значи ще докаже, че просто не става за треньор на голям отбор с традиции и пари. Преди може и да е бил, но вече не е. Аз, лично, вече изисквам резултати в края на сезона, за да се разбере дали ще става или няма да става. Няма ли резултати - да се маха! След вчерашният ден си изчерпа доверието и вярата на доста фенове и вече слабите резултати няма да се оправдават с преходен сезон, обиграване на отбора и период на напасване.


09.12.2015 13:50

Не искам да ти разбивам илюзиите и не се заяждам, но ти сериозно ли вярваш че примерно една Борусия Дортмунд ако ви хване няма да ви изкърти. Или пък Наполи, Фиорентина, Севиля, Виляреал, Билбао или някой друг силен отбор плюс другите отпадащи от ШЛ. Освен това се очертава към Ливърпул и Тотнъм да се присъедини Арсенал и може би Челси. Определено няма да сте фаворит дори в ЛЕ. И защитата ви определено не е добра, добър е Де Хея, който и вчера ви извади поне 3 стопроцентови гола, а и немците направиха доста други пропуски иначе отивахте на 6+. По-зле сте даже от при Мойс, който ви закара на четвъртфинал в ШЛ и що годе прилично отпаднахте от Байерн. А Мойс нямаше на разположение 300 милиона паунда да си направи селекция по негов вкус. Ако възхода на Ливърпул при Клоп продължи плюс добрата серия на Тотнъм и силните игри на Лестър, дори и място в топ4 може да не спечелите.

Amateur1878
09.12.2015 13:23

Аз съм все още не мнение, че защитата ни е добра. Не направиха най-добрият си мач вчера, факт е, но и това се случва. Сега като и Смолинг и Дармиан са контузени ще видиш за какво говоря! И в нашият форум съм го писал: аз все още не рева за смяна на треньора. Разочароващо е отпадането от ШЛ, факт е! До февруари месец можеше много неща да се случат. Но сега, за да се оправдае сезона, трябва да спечелим ЛЕ на всяка цена. Това трябва да е ИЗИСКВАНЕ към Ван Гаал. Не го ли направи - аут. Това е нашият спасителен пояс в момента, както беше преди време за Челси. Аз лично предпочитам да почакам до края на сезона, за да искам уволнения на треньори. Може пък Ван Гаал да се стресне след това отпадане и да покажем игра!? Предстои да се види. Но каквото и да е, няма вече "Ние нарочно отпаднахме от ЛЕ, за да се концетрираме във ВЛ". Няма такива филми при нас точно. ЛЕ в момента дава право на участие в ШЛ догодина, така че можем да си го гарантираме предвид несигурното ни такова в топ 4. И другото: тези играчи в крайна сметка и те да си заслужат заплатите. Не може да плащаме най-високите заплати във ВЛ и феновете да се лигавят с изказвания от сорта на "Ама те ще се изморят с цикъл четвъртък-уикенд". Ами да се изморяват бе! За какво са там!? Хем да не се напрягат, хем да постигат анти рекорди, хем да получават по 100 000 паунда минимум на седмица!? Да ги заслужат тези пари. Понеже в момента са единични бройки тези, които си заслужават заплатите и мястото в отбора. Абе мани, че се и ядосах още повече *smile*

NoDiggity
09.12.2015 13:06

Прав си както обикновено братле *smile* С този нехранимайко нищо добро не ни чака, въпреки че в самото начало на сезона Юнайтед тръгна много добре и играта беше доста прилична. Какво стана изведнъж само този "философ" знае.. Видя се снощи като се опитахме да играем атакуващ футбол, че защитата ни е трагична.. Водим се с най-добрата защита в Англия просто защото всичките полеви играчи изпълняват защитни функции и никой не мърда от зоната си. Само че това пък води до нулева успеваемост в атака. Да не говорим заради неговите интензивни тренировки колко контузени имаме и че от една камара играчи опряхме до там да разчитаме на 3ма-4ма младоци да ни вадят най-важния мач в групата.. Парадокса е, че снощи поне играхме някакъв футбол за разлика от предните ни нулеви равенства, само че Волфсбург си взеха мача без много да се напъват. Тааа няма какво повече да се коментира, ясно е и на лапетата от блока, че Юнайтед в момента е един махленски отбор с никаква игра. Успеха този сезон отново ще е класиране в топ 4 и дай боже смяна на треньора час по-скоро. Чак ме е яд, че се класирахме за Лига Европа защото първия по-сериозен отбор ще ни скрие шапката, убеден съм! Набара ли ни Фиорентина, Севиля или някой отбор от този ранг сме пътници.

Berrba
09.12.2015 08:44

Ох толкова си можем*cry**cry**cry* но само напред и дано се учим от грешките

lubomirsb
09.12.2015 08:29

А да за малко да забравя. И толкова много се изнервих като ги видях 70та минута да си подават както обикновенно в средата на центъра и да връщат топката назад при положение че отпадаме. Това беше абсурдно колкото абсурдщините в господари на ефира. Изглеждаше че на никой не му пука.

lubomirsb
09.12.2015 08:22

Вчера много ми вдигнаха нервите , но после се успокоих като се сетих, че просто толкова могат. Това сме и трябва да го приемем. Би ни отбор по най-болезнения начин. Отбор който дори не му трябваше толкова силно победата.
Много хора говореха против Мойс (сори че пак го намесвам) , но съм сигурен че ако той беше получил такава колосална сума за трансфери щеше да покаже нещо повече. ЛВГ отегчи феновете , показа че тактиката му е остаряла и неефективна. Дори не е някой който се жегва. Човека си отива на работа докато някои други треньори отиват на арената с емоции.
Начина по който ни биха е унизителен. След като вкараме гол ни връщат такъв, че и 1 отгоре, да се знае че са над нас.
Тактиката ни убива нападателите ни. Имаме Марсиал, това момче прави някакви чудеса на едва 19 години. Всеки път като хване топката измисля нещо. Креативен нападател с добър завършващ удар. Няма да го задържим заради недъгава тактика. Мата има толкова класа, все още не сме я видели. Никой от футболистите ни не си разгръща потенциала при тези скучни тактики. ЛВГ просто трябва да си замине иначе ще загубим 1 тон играчи с класа. Не че ги имаме в много както се вижда. Имаме Де Хеа , Смолинг , Мата , Марсиал .... и това е да. Това са ни добрите играчи и това е реалността. Слаб слаб Юнайтед. Скучен Юнайтед.

sdw
09.12.2015 05:48

И един коментар за самия мач,без да цитирам комплексари и лапенца : На няколко месеца веднъж се гледа толкова интересен мач.Абсолютно безпристрастен,може би малко повече за Волфсбург бях,но положенията и за двата отбора бяха такива,че с малко късмет и от двете страни,резултата можеше и 7:7 да завърши!

sdw
09.12.2015 05:45

До коментар [@comment 1857614] от [@user sindikata3]:

И като спомена 1900,вие май от тогава не сте взимали висшата лига

sdw
09.12.2015 05:43

До коментар [@comment 1857614] от [@user sindikata3]:

По твойта логика,дай да махнем и световните титли на Бразилия.И не знам за титлите от 1900,но от 98 са 4 на брой.Дори когато не можехме да минем осминафинали няколко години,заради спада в играта и смотания ни бивш президент,пак бяхме фактор и фаворит във всеки турнир преди самото му начало.Всъщност това е малката разлика - ние винаги сме фактор и фаворит,независимо дали ще се представим добре.

rimlianin
09.12.2015 02:04

Трагедии , кой сега е смешника в ШЛ , опаааа честито на ПСВ и Волсбург хахахах

ComsteR
09.12.2015 01:46

До коментар [@comment 1857614] от [@user sindikata3]:

Да и двете огромни марки ги няма в групите, а Испанските "циганета" са цели 5, всички без Севиля ще продължат напред в турнира. Утре може още 2 отбора да последват съдбата на Юнайтед, Арсенал трябва да вкара в гола повече от Олимпиакос, а Челси ще играе с Порто в Спор за първо място, при победа на Динамо и загуба на Челси от Порто, сините си заминават.

sviliev
09.12.2015 01:41

До коментар [@comment 1857614] от [@user sindikata3]:

Първо, не си много по-голям от мен на възраст, че да ми държиш такъв тон. Второ, те и Аякс са били голяма марка едно време, но сега никой не ги брои за такава. И трето, може и да ни бият повечето пъти последните 10 години Барса, понякога и да ни разгромяват, както последния път, но поне падаме от най-добрия отбор в последните 10 години.

sviliev
09.12.2015 01:33

Много надолу тръгнаха Юнайтед след пенсионирането на САФ. Ако направят още 2-3 такива сезона, както последните, ще започнат да се превръщат в отбор средна ръка, като Милан и Ливърпул. Очаквам лятото да направят сериозни промени, назначавайки Гуардиола (ако реши да остане в Байерн, това ще бъде Анчелоти) и давайки поне 150 млн. евро за трансфери.

sviliev
09.12.2015 01:49

Ако Гуардиола ви поеме, ще бъде наистина интересно. Както ти каза, досега е водил общо взето готови отбори, с огромен потенциал и е успявал да се възползва от класата в съставите си. Сега обаче ще му се налага да гради не само играта, както до този момент, но и отборът. А Симеоне е доста актуален, но не знам дали би бил възприет от вашите фенове, стилът му е грозен, залага на много битка, агресия и интензитет, но няма изящество в неговата философия. Според мен би бил по-подходящ за Челси, например.

ponchini
09.12.2015 01:41

Абе квото искат да променят, макар че аз съм за Анчелоти, щото тоя Пеп кво ми го хвалят, не че е лош ама как да кажа, доста по-лесно е да водиш отбор като Барса и Байерн, и да станеш шампион. отколкото някой среден отбор и да се докажеш. Така или иначе трябва ни стабиляга! Анчелоти, Симеоне - такива хора признавам аз!

ponchini
09.12.2015 01:26

Абе какво е това бе? Как може бе, това не е Ман. Юнайтед! И този некадърник ЛВГ въобще да не ми обяснява как били добре и са в първите позиции на лигата макар и да не вкарват много голове. То бива, бива ама това на нищо не прилича. Ще ми правиш 0:0 с ПСВ, ще ми правиш 0:0 с Уест Хям ( като домакин ) и накрая ще се изкендзаш така, в такъв важен мач. Ми да си отива, или водиш Ман Ю. и мачкаш, както го направи Реал Мадрид или просто не си за тук!

sindikata3
09.12.2015 01:30

Колега свършихте курса няма дедо няма успехи това го казвам на всички който са фенове още преди да се пенсионира и знаеш ли какво чувах ЛВГ щял да ви стабилизира да виждаме *smile*

wesselin1994
09.12.2015 00:44

До коментар [@comment 1857585] от [@user durduland]:

Много летите. Скоро ще слезете на земята и ще е болезнено но и поучително. Все пак успех приятелче.

durduland
09.12.2015 00:44

До коментар [@comment 1857586] от [@user Proud__Scouser]:

Сарказмът е за победитеи- а ти не си

Proud__Scouser
09.12.2015 00:45

Както кажеш приятел. *smile*

gL_Manekena
09.12.2015 00:42

Очаквано, който си е мислел друго на фона на всичко в клуба е мечтател!
Следва отпадане от Л.Е. *smile*

JimmyEatWorld
09.12.2015 00:40

До коментар [@comment 1857586] от [@user Proud__Scouser]:

В момента реве, че не са останали фланелки на Депай..., като топъл хляб се купуват *cry**cry**cry*

Man7united
09.12.2015 00:07

И преди сте отпадали в групите, но тук въпроса е да се вземат мерки с треньора и играчите и за следващия сезон пак да сме фаткор.

durduland
09.12.2015 10:02

Лестър е по-вероятно да станат шампион, пред това Юнайтед да влезнат в топ 4. Ти сериозен ли си? Ако искаш може да вържем бас дали Юнайтед ще влезнат в топ 4- до 5000 лева. И можеш да провериш - още преди се съмнявах, но вече съм сигурен. Дори Италия да измести Англия- това няма как да стане за следващия сезон. Иначе съм сигурен , че няма да се навиеш за баса за Юнайтед за топ 4- просто поредните хвърчащи безмислени думи от тебе. Все пак ако решиш- пиши на лично

sdw
09.12.2015 05:40

Не искам да меся,защото Юнайтед определено не са отбора,който беше воден от САФ.Но недей говори за някой футболисти,че са посредствени,защото Дармиан е сред най-добрите детсни бекове,а Депай е доста добро крило.Марсиал от своя страна е голям талант,а още няма и 20.

ComsteR
09.12.2015 01:23

По-вероятно е Лестър да е шампион, пред това да влезнете в топ4 с тази игра. Забравяш факта че, квотата за 4-ти участник също е под въпросителна. А да смяташ отбори като Сити,Арсенал,Пул,Евертън,Тотнъм и Челси за лесно преодолими е глупаво, други отбори които ще ви причинят главоболие са, Кристал Палас,Уест Хям,Сотон,Лестър та дори и един Стоук Сити. Така че не смятай че ще е лесно влизането ви в Шл, въпреки че мястото ви е точно в този турнир, отпадането в групите преди 3 години беше някак мираж, сега ситуацията е различна.

sindikata3
09.12.2015 01:17

Пенчо само не разбрах какво прави Рики Ламбърт от тия които си писал той има няма 3 мл паунда след това Дани Ингс е много добър нападател който ще израства с годините лош късмет с контузия,Ловрен започна да си върши работата нещо се опита да пишеш,но не ти се получи

durduland
09.12.2015 01:08

Оффф- дотук бях с теб. Прекалено много добре разбираш футболната игра- няма как да те обори човек.

JimmyEatWorld
09.12.2015 00:57

Само погледни какви анонимници сте накупили: Марсиал, Депай, Блинд, Дармиан, Фелайни, Шоу, но не Шоукрос! Тези хубавци ли наричаш качествени трансфери? Хахаха! Сериозно си се объркал с прехвалените ви "звезди". Качество = 0. За Ди Магия съм съгласен. Класа е, но при вас класните футболисти не виреят! Вие попринцип си имахте дървен отбор, дори с Роналдо, а какво остава в момента! Какво да ти обяснявам, при положение, че феновете на Юнайтед по едно време сравняха Карик с Шави и Инитеста! Хахахахах ПЛАЧА, но от СМЯХ! *smile*

durduland
09.12.2015 00:42

Трансферната ни политика- пръскали сме много пари за играчи със съмнителни качества. Фалкао, Ди Мария не са играчи със съмнителни качества- това че не им се получи в Юнайтед не означава че са играчи със съмнителни качества. Но виж Анди Керъл, Чарли Адам, Даунинг, Рики Ламбърт, Ловрен, Дани Ингс- списъкът е наистина мн дълъг. Това са скъпи играчи със съмнителни качества. А колкото до Марсиал- Ливърпул към момента има 1 нападател от неговата класа- Стъридж. И толкоз.

sports_fan
09.12.2015 00:34

А колко пъти сте печелили Висшата лига, че забравих? Май май нито веднъж*wink*

JimmyEatWorld
09.12.2015 00:24

Като ви гледам трансферната политика и какви ненормални траферни суми плащате за футболисти със съмнителни качества... съмнявам се да станете "по-силни", най-много да ударите дъното! Примири се, че ерата САФ свърши и Юнайтед се връща в посредствеността, там където винаги са били с изключение на един късметлийски и доказано съдийски период (ерата САФ). П.С Л'пул > юнайтед! Колко ШЛ имате, че забравих? П.С2 Ако смятате, че Юнайтед е най-подпираният клуб в Англия (палец нагоре).

durduland
09.12.2015 00:17

Абе я ходи гледай на запис как отбор, който не може да върже 3 последователни паса би Ливърпул в Неделя. И какв се обясняваш за ШЛ- след 10 години чакане, докопахте групите, за да може Лудогоретц и Базел да ви скрият топката- смепка. Юнайтед догодина пак ще е в турнира и ще е по-силен. А феновете на Ливърпул догодина пак ще казвате- ''догодина вече е нашата''. Айде у лево- абонати

JimmyEatWorld
09.12.2015 00:10

Нещо за "перфектната" защита няма ли да изохкаш?

JimmyEatWorld
09.12.2015 00:06

Да те сложат в най-лесната група и пак да отпаднеш, при положение, че си хвърлил над 300 млн за селекция... СРАМ! СРАМ и ПОЗОР!

Red_Manc
09.12.2015 00:04

Честито на Волфсбург и ПСВ. Заслужено продължиха.

Red_Manc
09.12.2015 00:03

До коментар [@comment 1857516] от [@user Woodbook]:

Смешко, че сме трагедия никой не го отрича, но нямаш ли малко срам, че ви бием където ви хванем и то 3 пъти подред ?

tonisport
09.12.2015 00:01

Казах ви, че английското първенство е слабо.

kibo1992
09.12.2015 00:01

Както казах ще се видим в Лига Европа с Юнайтед

JimmyEatWorld
09.12.2015 00:00

Нищо изненадващо! С толкова "първокласен" матр'Ял на стойност 300 млн - толкова *smile* Лятото още 300 и 1/8 финала ви е в кърпа вързан. П.С Юнайтед имат ПЕРФЕКТНА защита *smile*

SirAlex20
08.12.2015 23:50

За съжаление клуба ни започна да потъва в мига в който Фъргюсън се пенсионира. Не може клуб, който в продължение на повече 20 години не е поставял играч над клуба, да позволи на Рууни да извива ръцете и на клуба, и на треньора за пари...........
Ще трябва много голяма промяна, за да тръгнем отново нагоре, не виждам, обаче, кой може да я направи.........

ivanrealmadrid1
08.12.2015 23:50

Браво на Волфсбург, напълно заслужена победа, даже спечелиха групата.

RMRM7
08.12.2015 23:47

Те английските отбори в Европа нарочно не играят на ниво *joking**joking**erm*

petko9305
08.12.2015 23:44

Ама един път не стана от мястото си за да надъхва играчите.

ComsteR
09.12.2015 01:09

Не знам дали ти направи впечатление, но имаше един момент през второто при 3:2, Галчо се наведе към тефтера и сякаш се изсмя което говори достатъчно, може да е бил голян навремето, сега е гола вода изперкал, не знам дали бихте удържали дори топ4. Трябва да разкарате това недоразумение Мензис Дойдей.

bojkt
08.12.2015 23:41

единственото хубаво което може да се извлече от този мач е уволнението на костенурката....

methazoid
08.12.2015 23:38

Доброто победи, а Юнайтед отива там където им е мястото.

Rezors
08.12.2015 23:30

Наистина заслужаваме отпадането..просто това не е Манчестър Юнайтед.

Red_Manc
08.12.2015 23:30

Пълен цирк. Дотук бяхме и дано в ЛЕ да имаме повече късмет.

Red_Manc
08.12.2015 23:36

Глейзърите са алчни. Едва ли ще искат да му плащат неустойка.

Luxury
08.12.2015 23:33

Разбирасе и с друг треньор.*smile*

Luxury
08.12.2015 23:30

ПСВ 2 - 1 ЦСКА

Волфсбург 3 - 2 Юнайтед

КРАЙ!

SirAlex20
08.12.2015 23:29

Отпаднахме, напълно заслужено, а драмата днес ми дойде в повече *ball*

PRI_A_TEL
08.12.2015 23:40

С тоя Юнайтед на каква футболна драма си се надявал? Това не е Юнайтед просто, няма футболен фен, който да не го знае, сега да махат това недоразумение ЛВГ и да си живеем живота...

JimmyEatWorld
08.12.2015 23:28

Чист фаул в атака на Фелайни! Той му се качи на врата, а и на всичкото отгоре го натисна с ръце!

PRI_A_TEL
08.12.2015 23:27

Добре че са Волфсбург, че да вкарат за нас, че сме толкова зле...

Red_Manc
08.12.2015 23:20

ЦСКА вкараха ! В играта сме поне до момента.

Luxury
08.12.2015 23:27

И пак ни го върнаха.*lol*

Luxury
08.12.2015 23:26

2:2, пак сме в играта.*smile*

Red_Manc
08.12.2015 23:23

Човек да не се зарадва, но ние сме си виновни.

Luxury
08.12.2015 23:22

Вече не сме. 1 - 1 *smile*

sports_fan
08.12.2015 23:19

Между другото Цска М поведе с гол от дузпа.

SirAlex20
08.12.2015 23:12

Тоя слабоумник извади Мата...........*angry**angry**angry**angry**angry**angry**angry**angry**angry**angry**angry*

ryangiggs1000
08.12.2015 23:12

По-добре да си ходим в Лига Европа отколкото да продължим и Байерн/Барселона да ни разглобят.

petko9305
08.12.2015 23:48

Съгласен съм. Отбори като Байерн М., Р. Мадрид и др. просто ще ни прегазят. Ние нито ще владеем топката, нито ще създаваме свестно положение.

Luxury
08.12.2015 23:10

Де Хеа, Де Хеа...какво щяхме да правим без теб..

Man7united
08.12.2015 23:04

Поне играем добре през 2рото.

JimmyEatWorld
08.12.2015 23:12

Предполагам нямаш забележки, към ПЕРФЕКТНАТА ( по твои думи) защита на Юнайтед? *smile* Вълците си правят каквото пожелаят *smile* Лятото с нови 300 млн и требъл! ГГ ЛвГ

SirAlex20
08.12.2015 22:55

То се е видяло, че ще завършим сезона с Ван Гаал, но силно се надявам след края на сезона да ни поеме Гуардиола или Анчелоти, и вече след още няколко години евентуално Гигс.

Luxury
08.12.2015 22:52

До коментар [@comment 1857461] от [@user PRI_A_TEL]:

Аз също кипя от желание утре сутрин да прочета " Официално:Ван Гаал е уволнен", но шанса да се стигне до такова решение изглежда утопичен..*smile*

chelsea_00
08.12.2015 22:50

Смешни сте! Не гледали мача щото са слаби .... Аз какво да кажа за моят отбор *sad* Ама си им гледам всеки мач и ще продължавам да ги гледам!

Danskrastev
08.12.2015 22:49

За мене нямаше засада ,защото не играе с топката за това се нарича пасивна засада ако докоснеш топката се превръща в засада дали е посегнал, или е погледнал ,или си е помислил да играе с топката какво значение има нали не играе с нея, а вратаря имаше ясна видимост и достатъчно време да реагира дано да победят Юнайтед...бях сигурен че тази седмица английските отбори ще се реваншират, но за сега не се получава....

Hazarddddd
08.12.2015 23:58

Според новите правила, това е 100% засада. Просто няма как да кажеш, че не пречи на вратаря, при положение, че топката мина точно до човека в засада. Да не говорим, че той посегна към нея. А лично мое мнение е, че вратаря щеше да спаси, ако нямаше човек между него и топката в момента на удара.

NoDiggity
08.12.2015 22:48

Догодина с нов треньор повече. Това е. Дори не гледам мача нямам и намерение да го гледам. Резултата беше предизвестен от самото начало.

Luxury
08.12.2015 22:49

Не си сгрешил с избора си.Да идва Анчелоти и да ни оправя, че нещата не са никак добре.*smile*

SirAlex20
08.12.2015 22:44

Според вас имаше ли засада?
Заслужено изоставаме първото полувреме, дано успеем второто полувреме да се съвземем*devil*

SirAlex20
08.12.2015 22:50

Пфф, не се спряха....всяка година променят правилата за засадите *confused*

Luxury
08.12.2015 22:47

Този сезон има ново правило за засадата което гласи, че ако топката мине покрай футболист който е в засада, независимо дали посяга за топката се свири засада, понеже се приема, че влиае на играта дори и само с присъствието си. *smile*

JayShinoda
08.12.2015 22:38

Ако си бяхме с пълния състав и защитата която спечели титлата ''най-стабилна защита в Англия'' щяхме без проблеми да си вземем мача.. но.. дори не ме е яд защото поне мача е супер-интересен, няма да е поредния 0-0

Man7united
08.12.2015 22:37

Грешка исках да кажа, ако искате да сте недоспали и изнервени и да ви е всеки ден като понеделник, гледайте Юнайтед.

Luxury
08.12.2015 22:34

Дотук бяхме, наистина не заслужаваме да продължим напред в ШЛ, сами сме си виновини за изпуснатите мачове.*smile*

Moskovskia
08.12.2015 22:31

Топ отборите от Англия ,много слаби ..

Luxury
08.12.2015 23:04

Истината е, че не Волфсбург са силни, а че ние сме слаби.*smile*

Red_Manc
08.12.2015 22:29

С ван Гаал толкова. Имаме късмет, че не изоставаме и с повече.

CFC_Forever
08.12.2015 22:23

Не, че ние сме цъфнали и вързали, но Юнайтед приличат на средняци!

Лично аз очаквах повече от тях..

ManU_FaN
08.12.2015 22:17

Къде сме тръгнали , защитата ни била най-добрата част , че в Англия няма един отбор в момента който да ни даде зор в Европа е друга картинката

Ordinary
08.12.2015 21:44

Който има проблеми със съня и неможе да заспи, то нека да си пусне Волфсбург - Юнайтед.ахахах

Man7united
08.12.2015 21:24

Ако някой ще става рано утре да си пусне мача и да го гледа ще заспи като къпан хахахах, сега сериозно дано да ни изненада Ван Гаал вече с атакуваща игра.

SirAlex20
08.12.2015 23:26

Точно днес не позна, от много време не съм се вълнувал толкова заради мач на Юнайтед. Няма такъв късмет, не знам какво се случна днес *lol*

petko9305
08.12.2015 21:43

И аз се надявам на изненадваща игра и продължение напред *smile*