Анчелоти: Юнайтед? Разбира се, всеки иска да работи там

10:40
Анчелоти: Юнайтед? Разбира се, всеки иска да работи там
Карло Анчелоти, който е спряган за един от вариантите за нов мениджър на Манчестър Юнайтед, призна, че с радост би приел оферта от червените дяволи.

Както е известно, специалистът е свободен агент, след като напусна Реал Мадрид в края на миналия сезон. Анчелоти споделя, че чака оферта от голям клуб с добър проект.

"Юнайтед? Разбира се, всеки мениджър иска да работи там", споделя Анчелоти.

"Висшата лига е най-доброто първенство. Бих се завърнал там. Очаквам добра оферта. Ако такава скоро не дойде, съм готов да чакам и повече време", каза още специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sports_fan
08.12.2015 19:48

Направо да го взимаме още сега Анчелоти. Той е един от най-добрите треньори в момента и според мен е най-удачният вариант за нас. Глейзър да го махат тоя Ман Гаал, че ми писна от неговата философия.Отборът играе ЗЛЕ и това е факт. На мене вече ми е все едно дали ще играеме или не, дотам откараха нещата със своята безидейна и бавна игра. И главната причина за това според мен е Ван Гаал.

Daley_Blind
08.12.2015 17:06

Дано довечера отпаднем от ШЛ и най-после да махнем Ван Мангал.Анчелоти е страхотен треньор и със сигурност би успял да ни вдигне на крака.Знам, че ще си навлека много хейт от страна на феновете на клуба, но нека свалим розовите очила и да си признаем, че докато Ван Гаал е начело нищо добро не ни чака! Ще си разцъкваме с 1001 паса в центъра, ще ни правят за смях средняците и ще заспиваме по-време на мачовете..

billy_944
08.12.2015 18:49

Дано довечера отпаднем от ШЛ *cards**cards**cards**cards**cards**cards*