Ники Михайлов остава без отбор

09:44
Ники Михайлов остава без отбор
Българският национал Николай Михайлов е изправен пред опасността да остане без клубен отбор точно преди Коледа, научи "7 дни спорт". Вратарят на изпадналия в криза елитен турски Мерсин Идманюрду e отстранен от първия състав и тренира отделно от групата, твърди отлично запознат източник от южната ни съседка.

От началото на сезона шампионът и носител на Купата на Холандия с Твенте има само 3 мача за Мерсин, като не е играл от края на август. Новият старши треньор на тима - легендата на турския национален отбор и местния гранд Галатасарай Бюлент Коркмаз, поел поста през септември, не разчита на Михайлов и не го желае в редиците си.

Очаква се през зимната пауза двете страни да се разделят по взаимно съгласие. Откакто премина в Мерсин през септември миналата година, 27-годишният вратар има едва 17 мача във всички турнири. Юношата на Левски вече е информирал мениджърите си за неприятната ситуация, в която се намира, и те са поели ангажимента да му намерят нов отбор, в който да продължи кариерата си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

snoba
08.12.2015 17:47

некадърник,където,и.да,отиде,все,го,гонят,как,изкарва,заплатата,не,знам

lazera0
08.12.2015 11:27

Нищо с националния ще поддържа форма и ще играе редовно