Байерн допусна първа загуба

19:06
Байерн допусна първа загуба
Байерн Мюнхен допусна първа загуба от началото на сезона в Бундеслигата, след като бе победен с 1:3 при гостуването си на Борусия Мьонхенгладбах в мач от 15-ия кръг.

Баварците бяха изгубили едва 2 точки в досегашните си 14 мача в първенството, но днес бяха надиграни на "Борусия Парк" от набралия скорост тим на домакините.

Възпитаниците на Андре Шуберт нанесоха своя удар в рамките на 14 минути в средата на втората част, когато последователно се разписаха Оскар Вендт, Ларс Щиндъл и Фабиан Джонсън. Шампионите успяха да отговорят чак в 81-та минута, когато Франк Рибери върна едно попадение, но това бе всичко, до което стигнаха.

По този начин преднината на Байерн на върха в класирането може да бъде стопена на 5 точки, ако по-късно днес Борусия Дортмунд запише успех при гостуването си на Волфсбург, докато Борусия Мьонхенгладбах се изкачи до третата позиция с актив от 26 точки.

Останалите резултати:

Кьолн - Аугсбург 0:1
Хамбургер - Майнц 1:3
Херта - Байер Леверкузен 2:1
Инголщад - Хофенхайм 1:1

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Matteo_Poker
05.12.2015 21:40

Една от малкото загуби на Байерн Мюнхен,още един път най-много да загубят в Първенството.Това,че са липсвали някои играчи,че то състава им доста класен.Не може всеки път да бият.Аз очаквах точно от тях да паднат с оглед на подобреното им представяне и от изпадащ пак ще са топ 4.Изненадам съм от тяхното представяне.

RoSKo0o0
05.12.2015 21:29

Честито на Гладбах. То с положения само не става, трябва да се и вкарва, но реално чак толкова не ни касае тази загуба, защото ЗА ЖАЛОСТ на футболните фенове отново и този сезон всичко е ясно в Германия.

El_Fenomeno_9
05.12.2015 20:41

Скоро не бях изпитвал такива емоции от някой от любимите ми отбори и определено съм страшно доволен , защото ми се налагаше много да защитавам Гладбах в началото на сезона когато казвах , че Гладбах е 1 класа над Волфсбург и заедно с Байерн и Дортмунд са сигурни за тройката , докато 4тото място ще е между Леверкузен и Шалке и много по - малко вероятно Волфсбург

Notlike
05.12.2015 19:46

Бях почти убеден, че Гладбах ще е първият отбор, който ще удари Байерн. Във върхова форма са към момента.

Greenwich
05.12.2015 19:44

Абе тия Уинър гледали ли са мача изобщо? Гладбах надиграли Байерн? Що за глупост. Байерн имаха 10 удара повече към вратата и 58% контрол над топката. Не знам какво надиграване са видели.