Стоук разби Ман Сити (видео)

17:20
Стоук разби Ман Сити (видео)
Отборът на Стоук Сити изнесе брилянтен мач и победи Манчестър Сити с 2:0 в първия мач от 15-ия кръг на Висшата лига, като грънчарите могат единствено да съжаляват, че не разбиха съперника си с поне 5-6 гола разлика на "Британия" днес.

Страхотен двубой за тима на Марк Хюз изнесоха Боян Къркич, Джердан Шакири и Марко Арнаутович, като последните двама комбинираха за двете попадения. Още в 7-та минута швейцарският национал асистира отлично на Арнаутович за първия гол, а 8 минути по-късно упражнението се повтори и австрийският нападател удвои преднината на домакините. До почивката играчите на Стоук направиха още няколко отлични контраатаки, като Арнаутович още веднъж бе изведен сам срещу Джо Харт от Шакири, но този път уцели гредата.

След почивката картината на терена не се промени, като грънчарите създадоха няколко 100-процентови положения пред противниковата врата, докато тимът на Мануел Пелегрини бе тотално беззъб и безпомощен. Харт отрази страхотен изстрел на Къркич, а най-фрапиращият пропуск дойде в 70-та минута, когато Арнаутович поднесе топката на Шакири на празна врата, но бившият играч на Байерн Мюнхен не успя да вкара.
В крайна сметка шампионите се отърваха само с два гола, но по-късно днес могат да изгубят лидерската си позиция в класирането, докато с този успех Стоук се изкачи до 9-то място в таблицата.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ComsteR
06.12.2015 14:28

Страхотен мач изиграха Стоук, можеха да бият с 5-6:0 без проблем, Арнауртович имитира Ибра, и като походка и като стил.

Rezors
05.12.2015 18:26

с двуцифрен резултат е малко неуважително спрямо него.*

AC_Milan_92_45
05.12.2015 17:56

Може да сме реално на 7мо място по допуснати голове във Вл, но това е една от най-слабите защити във ВЛ без Компани. Джо е много добър вратар, но никога няма да е супер вратар, просто защото, пример е първия гол, никога не мисли когато пази, а просто я кара по учебник, никаква инициатива, не може тя да мине на няма метър до теб и ти да не поизлезнеш да я пресечеш

ComsteR
06.12.2015 14:31

Куртоа,Чех,Адриан,Де Хея,Харт,Крул,Лорис и може би Хауърд.

Rezors
05.12.2015 23:28

За Лорис,мисля че има все още голям шанс да иде в голям отбор,все пак е на 30,което за вратар е най-хубавата възраст. Чех няма смисъл да го коментираме,тоя човек ни доказва от години,че е просто феноменален,няма какво да кажем за него. ЗА МОМЕНТА Куртоа въобще не е над Харт,че е един от най-талантливите вратари в света е факт,но има още много върху,което да работи,за да се превърне в голям вратар. Де Хея не отричам,че е великолепен вратар,въпреки че ми е антипатичен. Харт е по-добър от 80% от вратарите във ВЛ,като изключим Чех и Де Хея не,мисля че можеш да ми посочиш по-добър вратар от него в момента.

Arsenal966
05.12.2015 21:07

"Джо Харт е в топ 3 на най-добрите вратари във ВЛ,ако не е и най-добрият." Тръгнах да ти пиша коментар именно заради това,че слагаш Харт над Чех.Куртоа е далеч по-голям вратар,Де Хеа също.Лорис за мен направи фатална грешка като отиде при Тотнъм.Преди 3-4 сезона беше на нивото на Нойер,но сега падна надолу,заради отбора в който играе,иначе безспорно е много стабилен вратар.Някои хора ще кажат,че казвам Чех като най-добрият вратар във ВЛ,заради очевидната причина,че съм фен на Арсенал,но всеки нормално мислещ фен знае,че Чех е изключителна класа.Над Касияс е за мен,на нивото на Буфон.

Pechenqgata
05.12.2015 20:49

Аз бих добавил и Куртоа който също е прекрасен вратар.

Rezors
05.12.2015 20:08

Аз не го слагам над Чех,казвам че е един от тримата най-добри. Това са Чех,нашия неблагодарник и Харт. Аз лично смятам Лорис за по-добър вратар от Де Хея и не виждам какво толкова му се радвате. Ако ги сравним с Харт са с почти едни и същи показатели. Мнението ми е,че Харт е човек,който е спасявал Сити-то безброй пъти,а тези голове,за които говори миланиста не са повече от 5-6. Грешки прави всеки вратар и е напълно нормално. Ако Сити продаде Харт тогава ще видят феновете им колко ценен е бил за тях.

AC_Milan_92_45
05.12.2015 18:39

Абсолютно, Чех е невероятен, просто няма стареене този човек.

AC_Milan_92_45
05.12.2015 18:38

Всеки вратар на топ отбор е спасявал отбора си много пъти, но разликата между него и наистина топ вратарите е, че при него е "много пъти", а при другите е "винаги". Колко гола е допуснал от прострелни центрирания, които са били пред него, но не му стига IQто да ги пресече, а не да си крачи по гол линията

Arsenal966
05.12.2015 18:34

Да кажеш,че Харт е най-добрият вратар в ВЛ...е просто смешно.Дори и Чех да не правеше сезона,който кара с нас,просто няма как да сложиш Харт над чеха.По-същата логика ще е и над Буфон а ? Това дори не е за коментиране.Забравяш и за Де Хеа между другото...

Rezors
05.12.2015 18:25

Точно Харт е човека,заради когото сте на първото място. *thumb_up* Че при гола има вина е безспорно,но да кажеш,че не е супер вратар при положение,че до момента през сезона ви изкара сам някои мачове,а срещу Ливърпуул заради него не загубихте с двуцифрен резултат. Джо Харт е в топ 3 на най-добрите вратари във ВЛ,ако не е и най-добрият.

_CRUSADER_
05.12.2015 17:30

Браво на грънчарите, направо си разбиха арабите.*smile*