Стоев: Лудогорец са преди всички във всяко едно естество

16:27
Стоев: Лудогорец са преди всички във всяко едно естество
Наставникът на Левски Стойчо Стоев заяви след нулевото равенство като гост на Ботев Пловдив, че нищо ново не се е случило, тъй като проблемите в атаката на сините продължават.

"Нищо ново. Това, че имаме проблем в офанзивен план си го знаем. През втората част Левски бе по-добрият отбор. Ботев се беше затворил. Затова непрестанно подвиквах на моите футболисти да стрелят. Нека не забравяме, че преди три месеца нямахме отбор, а сега сме на върха в класирането. В Левски винаги има напрежение. Затова със спортния директор Георги Иванов се стремим да го тушираме. Разбира се, че в мача с Литекс за Купата на България излизаме за победа", заяви Стоев.

" Лудогорец са преди всички отбори във всяко едно естество. И като финанси и като футболен потенциал. Въпреки това първенството ще се реши през пролетта. Надявам се да успеем да привлечем точните футболисти, за да може да си решим проблемите в атака", завърши треньорът на сините.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kabela91
06.12.2015 01:21

Стоев докато беше в Лудогорец едно интервю неможеш да му вземеш а сега след всеки мач приказва и всеки път в устата му е Лудогорец сигурно и ги сънува вече.

night_wolf1984
06.12.2015 13:25

Ами когато беше в Миньор,защо не коментира двубоя с Лудогорец..загубен с баскетболен резултат..от пернишките малчугани,а след това се хвърли на нож срещу ЦСКА и взеха 2 точки,който решиха и шампионската титла.Не искам да се заяждам...може да е добър треньор,ама тоя период в Миньор ще му е черна овца.Всички знаеме,че Лудогорец ще е шампион и това говори лошо за А група..че няма конкуренция!!!

Chelsea86
06.12.2015 11:39

Лудогорец му е в устата, защото му задават въпроси свързани с тях. Все пак сме с равни точки все още. Вие какво искате като го питат да мълчи ли? Няма никаква словесна агресия, защото не е казано нищо против тях. Стоев е казал нещо, което го знае всеки, който следи А група. Лудогорец е отборът с най-голяма класа и това се вижда... П.П. ЦСКА никога не са били кошмар на Левски и никога няма да бъдат. Обратното обаче си личи при веченото ви присъствие под наши теми.

night_wolf1984
06.12.2015 10:07

Ами нормално кошмара им го няма вече в А група...така,че словесната агресия се насочва веднага към друг отбор в случая Лудогорец*smile*