"Лудогорец търси двама нови играчи през зимата"

15:34
"Лудогорец търси двама нови играчи през зимата"
Шампионът Лудогорец ще се опита да привлече поне двама нови футболисти през зимната пауза, обяви треньорът Георги Дерменджиев.

"Държа да запазим състава и затова искам да привлечем по-малък брой футболисти. Трябва така да тренираме, че през лятото да сме готови да влизаме в Шампионската лига. Това ще трябва да се съчетае и с първенството. Мачовете просто са много и затова трябва да имаме поне 26-27 души, на които да мога да разчитам във всеки момент", коментира Дерменджиев пред "Диема спорт".

"При така стеклите се обстоятелства нямаме алтернатива, освен да мислим само за следващия сблъсък. Първо е Литекс, а после Черно море. Предизвикателството е да станем първи и от там нататък да направим всичко възможно да повторим влизането в групите на Шампионската лига", каза още наставникът на орлите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kabela91
05.12.2015 11:46

Визирам само чернокожите и южноамериканците . А не европейски чужденци защото те са друго напрапример Моци в Лудогорец или Прохаска в Левски те обичат отборите си , но са с европейско мислене.Гледат реално . А например какво му е в главата на Кафу примерно от Лудогорец или Асприля от Литекс ако получат заплата малко по-голяма от сегашната и ще предадът отбора си веднага.

katal0neca
06.12.2015 09:44

Марселиньо ви е лоялен. И съм 100% сигурен, че играчите които Лудогорец ще вземе през зимата няма да са българи, а пак ще са чужденци. Просто не виждам кои българи биха взели от А група.

kabela91
04.12.2015 19:53

Действайте и като земете двама гледайте да са българи .Неискам бразилци да гледам.

kabela91
05.12.2015 11:43

Донякъде си прав , но отдругата страна ми се върти в главата , че чужденците идват за пари а блгарите искат да се реализирад , за да могат да ги забележат големите от чужбина. А и чужденците дори не толкова добри като идват и веднага искат големите заплати преди да се докажат. Българите струват по-малко пари , вземат по-малки заплати , играят с хъс,нямат нужда за адаптация, и дай боже да помагат и на националния, а чужденците за пари могат да си тръгнат всеки един момент.

night_wolf1984
05.12.2015 00:28

То няма значение какви са важното е да са стабилни и качествени*smile*