"Рууни страда от "гадна" контузия, с всеки ден става по-зле"

15:07
"Рууни страда от "гадна" контузия, с всеки ден става по-зле"
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис Ван Гаал притесни феновете на тима, разкривайки, че капитанът на тима Уейн Рууни ще отсъства от терените за неопределен период от време. Нападателят страда от травма в глезена, която получи по време на двубоя с Лестър Сити миналата събота.

"За съжаление, проблемите на Уейн са по-големи, отколкото първоначално очаквахме. Контузията му е наистина гадна. С всеки ден става по-зле, вместо по-добре, което малко ме притеснява. Но сега той е в ръцете на лекарите", коментира Ван Гаал.

"Сега трябва да се работи с физиотерапевтите, за да направят глезена му далеч по-силен, затова този период е много важен за него. Засега се подготвя много добре в стаята за рехабилитация, чакаме го скоро да започне и да тренира", допълни специалистът.

Освен капитана си, холандецът няма да може да използва още трима футболисти. Това са Маркос Рохо, Андер Ерера и Фил Джоунс. Аут до края на сезона е Люк Шоу.

Джеси Лингард обаче се завръща след лек проблем и дори се очаква да бъде титуляр в утрешния мач срещу Уест Хям Юнайтед. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RMRM7
04.12.2015 19:40

Не Роналдо, а точно Руни е продукт на медиите, защото английският футбол-националният отбор е кръгла нула, след Бекъм просто страната се нуждаеше от нова мегазвезда,НО не се получи,Руни е просто добър футболист,нищо повече и Англия трябва да почака още малко.

JimmyEatWorld
04.12.2015 19:30

До коментар [@comment 1856454] от [@user dexter]:

Комплексирани? Какъв комплекс може да има човек от Юнайтед? Исторически сте мнооого далеч от топ 5 или иначе казано грандовете: Реал, Милан, Байерн, Ливърпул и Барселона

Amateur1878
04.12.2015 17:49

Има-няма и току се появи някой изтрещеняк като JimmyEatWorld *smile*

Man7united
04.12.2015 17:22

Време е да седне на пейката жалко, че това ще стане заради контузия. Искаме бързина в атака, а Рууни не е подходящия човек, не може да се каже, че е дърт, но на терена показва точно това.

red_machine
04.12.2015 16:27

Май НЕ Бербатов трябваше да бъде изпъден едно време от Фъргю.....

Amateur1878
04.12.2015 16:18

Колкото и да съм против титулярното място на Рууни предвид слабата му форма, никога няма да му пожелая да се контузи, за да не играе. Но е жалко, че единственият начин, по който може да не е титуляр, то това е да бъде контузен.

JimmyEatWorld
04.12.2015 16:15

Много слаб и алчен футболист! Кой го набеди, че е звезда не ми е ясно? Само заблудените фенове на съдийчестър си мислят, че притежават скрито оръжие, а оръжието беше съдията, а рълата САФ! Няма САФ, няма победи = няма титли и най-вече съдийски победи! Доказано най-съдийският отбор в Англия и Европа! ГГ ЛвГ

manutd_forlife
05.12.2015 09:46

Прав си, обаче кретеноиди като тебе не могат да боряват с факти. Игнорирах го, защото е идентичен с първият ти. Хубавото поне е, че си все още в пубертета и може да се оправиш някои ден, ако си по-възрастен, съжалявам за това което си станал...

Man7united
04.12.2015 18:26

Адски ограничено мислене. Ще заиграем един ден не се бой, когато най-малко очакваш. Ди Мария беше ебахти слабия футболист в Юнайтед, че чак не се търпеше, не сме го гонили той сам поиска да напусне, мисли малко с тая глава, защо ни е да го гоним? Ливърпул доминант? Пхахахахахах, Ливърпул последните 5 сезона, който ги хване ги пердаши с изключение на сезон 2013/2014. За това, че има нещо сбъркано съм съгласен и, че не се подбират правилните футболисти титулярни и схемата също, но вярвам, че скоро ще се нареди всичко. Депай е резерва, защото не впечатли много, но със сигурност се очартава да бъде по-добър от провала Ди Мария пък и е млад. За Рууни всички сме съгласни, че трябва да се отдаде на почивка на Бахамите за най-малко 3 сезона. Реал всеки сезон пръскат по толкова и пак не могат да я спечелят тази титла в Испания, а за Шл им трябваха доста години да я спечелят, парите са нещо относително в днешния футбол. Да Саф беше причината за този феномен Юнайтед, но не ви разбирам, идиоти ли сте 25 години като са се сменили толкова много поколения футболисти и пак сме били на върха, нормално е да има голям спад след оттеглянето му.

JimmyEatWorld
04.12.2015 17:58

Кога ще започнете да играете футбол? Пръснахте една стая пари за "големи" звезди, а в същото време играете най-грозният и НЕрезултатен футбол в Англия!? Защо изгонихте доказана класа футболист в лицето на Ди Магия? Депай е резерва, Марсиал лрило, а звездата Руньо нападател?! Всичко е сбъркано в този отбор... от трансфери до треньор! Новата ера започва: Л'пул доминант в Англия, както е било винаги с изключение на един късметлийски и доказано съдийски период в който САФ създаде Юнайтед... е САФ се пенсионира и Юнайтед обратно в посредствеността, там където им мястото... ГГ ЛвГ

Man7united
04.12.2015 17:45

Какви факти? Де Хея с факти мога да ти докажа, че е адски добър, типичен хейтър на МЮ, а Марсиал е на 19 не на 28, so shut the fuck up.

JimmyEatWorld
04.12.2015 17:39

Много тактично игнорира коментар #6, но когато фактите говорят и боговете мълчат

manutd_forlife
04.12.2015 17:37

Факта, че се опитваш да направиш смислен коментар, но в същото време говориш като 13 годишен с това съдийчестър си личи, че не знаеш какво говориш. Хубавото нещо на 2015 година е, че повечето от нас имаме достъп до Интернет. Възползвай се, виж какво е направил Уейн, колко титли, купи и медали има. Колко рекорда е подобрил. Като разбереш, вече ще спреш да правиш излични и най-вече ГРЕШНИ коментари. *wink**beer*

JimmyEatWorld
04.12.2015 16:45

Освен да ви докара финансова криза...взима по 300к на седмица, а КПД-то му е минус 3! Никога не е бил лидер. Има два-три късметлийски гола във важни мачове и това е, иначе се крие по терена и с полиция не можеш да го откриеш. Един от най-надценените футболисти в историята на футбола, заедно с Де Хеа, Матриал и т.н. Погледнете гранда на Англия и рекордьор по ШЛ Ливърпул какво правят и с какви футболисти разполагат?! Вие пръснахте 400 млн и сте най-грозно играещият отбор в Англия, отделно сте импотентни в атака, благодарение на сърцето на отбора - Руньо

billy_944
04.12.2015 16:33

Вземи си изтрий коментара,акаунта и изхвърли компютъра си!Това е най-постояннит играч за последните 10 години,всички хейтърчета са или заради титлите които спечелихме и,че той беше гръбнакът на отбора (като теб в случая) и тези които мислят,че е по-голям от отбора,а всъщност той е сърцето на отбора!Каквото е дал този човек на отбора,няма какво да говорим..

Written
04.12.2015 15:41

да ви кажа, не съм много "притеснен", че Рууни ще пропусне мача ;д