Юнайтед пожела Макс Алегри за сезон 2016/2017

13:37
Юнайтед пожела Макс Алегри за сезон 2016/2017
Масимилиано Алегри е желан вариант от ръководството на Манчестър Юнайтед за нов мениджър на клуба, пише "La Repubblica".

Изданието съобщава, че червените дяволи обмислят вариант, при който договорът на Ван Гаал да бъде разтрогнат предсрочно след края на настоящия сезон.

Причина за притеснение в шефовете на Юнайтед се появили заради обтегнатите отношения на специалиста с част от футболистите.

Алегри е влязъл в полезрението на английския колос заради чудесното представяне на Ювентус през миналия сезон. Тогава бианконерите спечелиха дубъл, а заедно с това, достигнаха и до финал в Шампионската лига.

Торинци започнаха катастрофално настоящата кампания и преди малко повече от месец ръководството на тима бе на път да осъществи треньорска рокада. През ноември обаче Юве записа серия от победи в Серия А и Алегри се закрепи на поста си.

Той е обвързан с бианконерите до лятото на 2017 година. Това означава, че ако специалистът поеме Юнайтед от следващото лято, червените дяволи ще трябва да платят неустойка на Юве.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bitten
02.12.2015 20:48

Без значение кога ще бъде уволнен/напусне сам ЛВГ следващия треньор е Гигс. Това го казаха всички свързани с клуба още когато ЛВГ поемаше поста. Никой в ръководството няма да поеме риска 90% от феновете на отбора да се разбунтуваме. Искаме си Гигси за треньор пък ако ще и да сме последни в класирането.

bacardy_breezer
02.12.2015 18:02

Алегри изобщо не е слаб треньор. Даже смея да кажа, че е един от най-добре тактически подготвените наставници в момента. Често взема доста нетрадиционни решения за определени мачове, в които дори и аз проявявам скептицизъм и съмнение, но винаги му се получават нещата. Надявам се да остане при нас поне още няколко сезона.

MemphisDepay17
02.12.2015 17:20

Гигс е човека бе хора кви са тия алегрите гуардиоли

FcB189928
02.12.2015 16:56

От трън, та на глог ! Не мисля,че Алегри е толкова добър треньор,че да води Ман.Юнайтед....малък е шанса да се справи...никъв смисъл...Да атакуват Симеоне..ще ги направи зверове.

Amateur1878
02.12.2015 16:41

Чакайте бе, медиите! В топ 4 на Англия сме, близо до първият, предстои ФА Къп, полукласирани сме за ШЛ. То вече стана така, че все едно Ван Гаал е уволнен и търсим усилено нов треньор и то максимално скоро. Стига вече глупости. Разбирам сега да бяхме с някакъв временен треньор, за да се бълват какви ли не клюки. Разбирам и да се лутаме някъде в средата на таблицата или да сме в ситуацията на Челси в момента (както един фен на Челси се шегуваше вчера, че отбелязали напредък: класирали се с едно място нагоре до 14-тото). Но уви, не сме!

Да, играта ни е противна за гледане, но към момента резултатите са задоволителни. Не перфектни, но доста добри, нека да кажем. Ще се говори за смяна на треньор тогава, когато започнем да губим и се сринем в таблицата. Дори не мисля, че и отпадане от ШЛ в груповата фаза би изнервило до такава степен Глейзър, че да изритат Ван Гаал. За тях е важна ВЛ. Ван Гаал си свърши работата: осигури премията от Адидас са класирането на отбора в ШЛ. Догодина - пак така! Сега вече се гледат другите големи пари: ВЛ и задоволително представяне там, както и (или поне се надявам това да е цел) печелене на ФА Къп.

Започвам леко да се дразня вече от медиите, които вече сменят Ван Гаал без да отчитат други фактори. Ако го уволнят, нека тогава да ни свързват и с Гонзо. Но самият Ван Гаал си го каза на една пресконференция: неговият наследник ще е Гигс!

gord_lazial
02.12.2015 14:49

Алегри е добър треньор.Последния период в Милан беше зле, защото разполагаше с играчи ''трагедии и дървета''.Винаги съм го уважавал.

Man7united
02.12.2015 13:47

В Милан беше пълна дупка и после всички казваха, че пратил Юве на финал в ШЛ, спечелил 2те купи в Италия благодарение на това, което направи Конте, но сега се вижда, че гради Юве на ново и се справя доста добре, купи млади и перспективни играчи, очаквам да бъдат още по-силни. Харесва ми работата и футбола, който практикува.

El_Fenomeno_9
02.12.2015 17:34

Само грешиш за едно - че Алегри ги купува тези играчи ! В първенствата на Испания и Италия главни са собствениците , те взимат на 80% от решенията по трансферите и рядко се взима под внимание мнението на треньора , освен ако не е някой изключително изключително реномиран и дори тогава вероятността да му се доверят за повече от 1-2 трансфера е малка ... Иначе като треньор Алегри в Милан беше БЕЗОБРАЗЕН , Милан с Ибра и другите звезди беше с КЛАСИ НАД ВСИЧКИ останали в Италия , може би тогава е бил млад и зелен и в момента се е поучил от грешките си , както примерно Енрике беше БЕЗОБРАЗЕН в Рома , но това , че в момента се представя доста добре , не означава че винаги е бил някакъв супер треньор