Рома без \"Ил Капитано\" и цял отбор в Белгия

15:27
Рома без \"Ил Капитано\" и цял отбор в Белгия
Наставникът на Рома Лучано Спалети ще има огромни главоболия как да сглоби състава си преди гостуването на "вълците" на АА Гент в четвъртък в мач реванш от третия предварителен кръг на турнира "Лига Европа". Капитанът на римляните Франческо Тоти е получил болки в дясното си коляно и днес е напуснал преждевременно тренировката на тима. Мирко Вучинич пък е участвал в заниманието, но с торба лед, завързана за лявото му коляно.

Новата трансферна цел на Милан Жулио Баптища пък се е подготвял на облекчен режим, въртейки обиколки, заедно с бранителя Макс Тонето, който също все още не е възстановен от стара травма.

Със сигурност аут за мача в Белгия са вратаря Дони, Сисиньо, Филип Мексес и Стефано Окака Чука,като единствената добра новина за "джалоросите" е завръщането на Жуан, който днес направи първа тренировка с тима.

Наскоро Лучано Спалети обяви, че през новия сезон може да разчита на някои от юношите на клуба и явно той ще започне да изпълнява тези си обещания още от първите мачове на предстоящата кампания.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

GTonchev
04.08.2009 08:14

Нямаа страшно все пак първия мач завърши 3-1 тоя ще е Х или 2-ка за Рома *wink*