Левски стартира преговори за трансфер на Терзиев

09:23
Левски стартира преговори за трансфер на Терзиев
Лидерът в "А" група Левски е все по-близо до това да си осигури услугите на национала Георги Терзиев. По информация на "7 дни спорт" директорът на "сините" Георги Иванов вече се е срещнал с представители на защитника, с които е обсъдил възможността клиентът им да заиграе на "Герена".

Както е известно, контрактът на Терзиев с "орлите" изтича през лятото, а двете страни все още не са постигнали договорка за нов договор. Бранителят и ръководството на "зелените" не могат да стигнат до споразумение, тъй като имат сериозни финансови разминавания.

Преди седмица пък самият Георги Иванов не отрече, че му се нравят изявите на младия бранител на шампионите: "Харесвам го като футболист, но доколкото знам, има договор с Лудогорец", лаконичен бе тогава Гонзо.

През настоящия сезон Терзиев не е сред твърдите титуляри на " Лудогорец Арена". Преди изиграването на 18-ия кръг в "А" група дефанзивният футболист има 10 мача на сметката си, в седем от които е започвал като титуляр. Защитникът има и един мач за втория отбор на "орлите" в "Б" група.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Chelsea86
02.12.2015 11:59

Градския на чие място ще играе, ако го вземем и Белаид преподпише? Карнер играе отлично а последния мач дори Милиев се представи добре в защита... Ясно е, че ни трябва нападател, едно-две крила и десен бек, ако Миланов си тръгне.

Chelsea86
02.12.2015 21:50

Да, след днешния мач се убедих, че добрата игра на Белаид и Карнер е била временно явление. Отново се видяха старите грешки от последните години.

j_mourinho
02.12.2015 19:21

Белаид е супер посредствен, а Карнер е по-бавен и от костенурка.За шампионски отбор не стават и двамата.Трансфера на Терзиев е всичко друго, но не и грешка.Дано стане факт в скоро време.

kolio_vg
02.12.2015 11:39

Определено би бил полезен на Левски,в Лудогорец така и не го развиха като хората.

repeH6axce
02.12.2015 14:10

Добра трансферна цел по отношение подсилване на състава откъм класа!

j_mourinho
02.12.2015 11:56

То понеже при нас, ще се развие до световно ниво *lol*.Радостното в случая е, че се търси млад и надежден българин с достатъчно опит.Не отдавна имаше сериозен интерес към него от Лацио, но не знам защо лудогорци не го продадоха.Аз ще се радвам на подобен трансфер.