Капело връща Оуен в националния

20:39
Капело връща Оуен в националния
Майкъл Оуен е близо до завръщане в английския национален отбор, съобщават английските медии. Нападателят на Манчестър Юнайтед ще бъде лично наблюдаван от селекционера на "Трите Лъва" Фабио Капело тази сряда, когато "червените дяволи" ще играят контрола на "Олд Трафорд" срещу Валенсия.

Следващият официален мач на Англия пък е другата сряда, три дни преди първия кръг във Висшата лига, а противник на албионците ще е отборът на Холандия.

В последните месеци Фабио Капело избягваше да изпрати повиквателна на Оуен заради лошата форма на играча в последните му мачове с Нюкасъл. Сега обаче, юношата на Ливърпул изживява хубава предсезонна подготовка с Манчестър Юнайтед, като нападателят отбеляза и доста голове за своя нов отбор в контролите.

Фабио Капело е известен като един от специалистите, които обожават Манчестър Юнайтед и в годините, когато ръководеше отбори от Италия и Испания, Капело постоянно се обясняваше как иска за в бъдеще да бъде мениджър или на "червените дяволи", или на английския национален отбор. Затова не е и учудващ афинитетът на селекционера към играчи от "Олд Трафорд".

До преди два дни Капело възнамерявал да изпрати или Стюърт Пиърс или Давиде Балдини ( и двамата са негови помощници) на контролата на Юнайтед срещу "Лос Че", но сега италианецът вече бил заявил, че той лично ще присъства на мача, за да гледа Майкъл Оуен, който има голяма вероятност, да започне като титуляр.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ZeroCold
12.08.2009 12:00

И аз да бях мениджър на националния на Англия съвсем логично щях да взимам играчи директно от състава на НАЙ-ВЕЛИКИЯ мениджър - Алекс Фъргюсън. Все пак, правейки подобно нещо всеки си гарантира успех. Алекс Фъргюсън си разбира от работата и подбира добри играчи, щом съотвените хора са при него, значи имат талант и са добри...

Jayfrog
04.08.2009 10:57

Как е М.Оуен е много добър нападател..Силно вярвам,че ще го викнат да го наблюдаваме..И не отиде за парите в Реал Мадрид (мое лично мнение) Айде със Здраве ! *wink*

Sten4
04.08.2009 09:40

някое джорди няка ли и то да го поздрави... иначе ако го заслужи това място нега да играе ,то и без това няма много богат избор в нападението на Англия.

Bat_Vane
04.08.2009 09:12

А дано да бърше скамейката цял сезон без да го пускат и да му завърши футболната кариера по най - мизерния начин . Супер предател , супер смотаняк . *evil*

barneta_7
04.08.2009 08:46

Ако беше предпочел Ливърпул пред парите на Реал нямаше да се мести от отбор на отбор. И на мен ми беше любимия играч заедно с Джерард Карагър, Хупия и Рийзе, но никой не предаде Ливърпул само той го направи защото вместо сега да играе при мангалите резерва можеше сега да си играе за Ливърпул титуляр, но уви !!!

Bat_Vane
04.08.2009 08:19

Как можа да иде в Манчестър тоо мизерник долен , едно време ми беше любим футболист , сега супер много ме дразни ! *evil*

neveragain
03.08.2009 22:31

първо трябва да покаже че е в топ форма-сега го викна щотот вече е в ман ютд и вкара два гола

atomicgun
03.08.2009 21:52

Няма как да не го извика - стига Оуен да се запази от контузии *stop*