Руди Гарсия пред уволнение

15:19
Руди Гарсия пред уволнение
Треньорът на Рома Руди Гарсия може да загуби работата си много скоро, пише "Кориере дело Спорт". Съобщава се, че ръководството на клуба е крайно недоволно от резултатите на тима и особено от последното поражение от Аталанта у дома с 0:2 през уикенда. Преди това Рома бе разгромена и от Барселона с 1:6 в Шампионската лига.

"Кориере дело Спорт" твърди, че съдбата на Гарсия ще бъде решена от изхода на последния мач от груповия етап на Шампионската лига, в който римският отбор посреща БАТЕ Борисов.
В случай на нова издънка и не попадане в плейофите на турнира наставникът ще бъде уволнен моментално. Президентът на Рома Джеймс Палота ще присъства на мача.

В случай на уволнение на Руди Гарсия, варианти за негов заместник са Валтер Мадзари, Карло Анчелоти, Лучано Спалети и Чезаре Прандели.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bacardy_breezer
30.11.2015 18:52

Аз четох, че кандидати са Капело, Анчелоти, Спалети, Прандели и Мадзари. Само последния не е за предпочитане, другите определено са много по-добри от Гарсия.

sdw
30.11.2015 16:24

ами да го махат *smile* Още ме е яд за издънената 1-ца в неделя.

El_Fenomeno_9
30.11.2015 20:29

Който е видял стартовия състав на Рома и го е играл 1-ца , значи изобщо не следи Калчото ... Аталанта са в страхотна форма , предишното си гостуване разпиляха Милан от игра , като Милан направи първия си точен удар след 85-тата минута , да не говорим че "бергамаските" изтърваха поне 4-5 1000% положения . Иначе не е лош треньор Гарсия , но явно не може да работи под напрежение да постига успехи и да се бори за значими трофеи . Тактиката му срещу Барселона беше ужасяваща , да ги дръпне толкова напред , да не говорим че когато направиха 10 поредни победи и се контузиха половината , нямаше никаква идея какво да прави , като добавим че повечето време в Рим губи с репортерката , с която ходи и картинката става още по - ясна

Moskovskia
30.11.2015 16:39

И не само теб ,много народ гризнаха дръвцето...