Венгер: Не съжалявам, че пуснах Санчес в игра

14:18
Венгер: Не съжалявам, че пуснах Санчес в игра
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер разкри, че не съжалява за избора си да пусне в игра водещият си голмайстор Алексис Санчес в гостуването на Норич Сити. Двата тима завършиха наравно 1:1, а чилийският национал напусна принудително терена в 60-ата минута. Освен него с травми след мача бяха още двама футболисти от състава на артилеристите – централният бранител Лоран Кошчелни и халфът Санти Касорла.

"Определено не съжалявам за избора си. Работата на играчите е да играят футбол, а не да почиват, когато пресата реши подобно нещо", заяви Венгер. Френският специалист коментира и факта, че в последните три двубоя от шампионата лондончани нямат победата, записвайки две равенства и една загуба.

"Ще преминем и през този труден момент. Вярно е, че в последните три мача успяхме да вземем само две точки, но позитивното е, че не сме далеч от лидерите. Определено тези резултати не ни задоволяват, но в следващите мачове ще имаме възможност да наваксаме изоставането си", допълни мениджърът на Арсенал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

black_wolf_97
30.11.2015 22:38

Докато си ни е на чело нищо няма да се промени....даже и зимния прозорец няма да вземем никой,може само да продадем !!

Danskrastev
30.11.2015 20:56

Как за толкова години не се научи че без да се правят ротации няма как да стане ,защо не взе пример от Фърги бе как с трета класа футболисти като Македа печелеше ценни точки, как пък не хвана поне малко от това бе.Много претенции за световна класа, еми не може всяка година да взимаш футболисти като Йозил и Санчес ще се задоволиш и с по-слаби футболисти, но поне ще знаеш че си подсигурил отбора ,а не да преуморяваш едни и същи футболисти.Контузиите на Чамбо и Уолкът можеха да бъдат предотвратени както и тези на Касорла и Санчес,Коклен и Косчелни също можеха да получат почивка но не държи Чембърс,Габриел,Фламини за украса на скамейката да не говорим че Бейерин спокойно може да играе крило и да замести Санчес, а пък Чембърс или Дебюши да играе десен бек толкова е просто ,но Венгер е като бабите като работи едно нещо давай до последно дори и да се строши накрая....

bayo45
30.11.2015 19:56

А лооо,Венгер,остана ли нещо кадърно за маговете до НГ.Че то Арсенал остава на командно дишане вече.Как ще издържим този новогодишен цикъл.Просто всяка година в Арсенар е едно исъщо и никакви изводи и мерки от случващото се.То бива ама чак такива цънзари да сте и да не ви пука за ситуацията едва ли има други.*sad**stop**erm*

FcB189928
30.11.2015 18:59

Мале,мале Йозил,Санчез.Рамзи,Коклен-нападател Жиру *nerd* с тези играчи+качествен нападател+равностойния сезон и дори със тези меко казано не кой знае колко добри резултати Арсенал е на 2 точки от върха,то тима щеше да е с 5+ точки водач !

arsen
30.11.2015 18:21

то с кого да ротира Венгер?Късата скамейка отново проваля сезона.

MaywhatherKING
30.11.2015 17:29

К'во не съжеляваш бе ?! Само в Арсенал ротациите се правят ,когато някой играч се контузи.Как да не се контузват играчите като играят по 3 мача на седмица ?!