Кличко реши: Ще има реванш с Тайсън Фюри!

09:47
Кличко реши: Ще има реванш с Тайсън Фюри!
Бившият световен шампион по бокс Владимир Кличко каза, че ще организира мач реванш с Тайсън Фюри.

В събота Фюри сензационно отне всички титли на световния шампион по бокс в тежка категория Владимир Кличко. 206-сантиметровият гигант победи украинеца по точки с единодушно решение на арбитрите.

„Бях много добре подготвен. Тайсън беше много бърз и енергичен. Никога не съм мислил, че той е способен на това. Усещах, че ми липсва скорост и не можех да намеря правилната дистанция. Знаех, че съм назад по точки, но имах рецепта за победа. Чувствах се силен, но не успявах да намеря правилния подход към него. Както и да е, все пак има реванш“, каза Кличко.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

UnitedRules
29.11.2015 17:49

Всяко нещо си има начало и край. А феноменалната кариера на Владимир Кличко приключи в мача с Фюри. Ясно е, че Кличко е си е гарантирал още с подписването на договора правото на реванш в случай, че загуби. Но според мен, в момента той е в още по-неприятна ситуация. Ако не се лъжа, брат му Витали оваканти титлите си и на практика остана непобеден на световния връх. Той избра да напусне световния връх по този начин, и явно това е било най-доброто решение взето от него. От своя страна Владимир е вече на 39 години и сам се убеди, че в лицето на Фюри вече има и други по-сериозни претенденти за поясите. Рискът това да се случи отново и Фюри да размаже още повече физиономията на Кличко на реванша съвсем не е малък, и вероятноста Кличко да загуби втори път от един и същи съперник би означавало доста по-неприятен (супер меко казано) завършен на подобна кариера като неговата. Рискът трябва да бъде премерен максимално точно. Едно е сигурно - най-накрая на световния боксов връх в тежката категория виждаме нова кръв, раздвижване което последните 11 години бе мираж. И със сигурност ни очакват тепърва интересни времена в тежката категория. Фюри за момента не дава надежда на шампион, който е способен да се задържи на върха значителен период от време и да защити успешно поясите си. Постижение на половината от времето на Кличко трудно се постига, какво говорим за 10-12 години. Не виждам кой може да се задържи в момента толкова време на върха. Но Фюри определено е доста откачен тип. Въпреки този бой над Кличко, за мене Фюри е много по-преодолим съперник, от колкото украинеца.

d3_
29.11.2015 13:54

Като го гледах тоя двубой, ми се стори доста нагласена работа. Имайки в предвид, че ще има реванш ми се струва, че Кличко пак ще си върне титлата. Ще видим *smile*

MaLkO_LuD94
29.11.2015 13:35

До коментар [@comment 1855351] от [@user putopalo]:

Диего Армандо Марадона, Карлос Валдерама, Джика Хаджи, Джика Попеску, Хорхе Кампос, Хосе Луис Чилаверт, Даниеле Масаро, Иван Саморано сигурно ти прославяш повече България ???

putopalo
29.11.2015 13:58

Говорил с много испанци и мнението на почти всички съвпада-човека не става.Мисля че,в сайта има момчета, които са живяли в Испания и могата да го потвърдят.Пусни си Андреа .

metal_jericho
29.11.2015 11:41

Най-накрая и на теб ти разбиха мутрата, а химик?*lol*

j_mourinho
29.11.2015 11:40

Реванш с Кобрата кога?

putopalo
29.11.2015 11:59

Ами като гледам как се развиват нещата,никога.Вече шампиона е друг,взе всички пояси,за какво му е реванш на Коврата.

ziLonG
29.11.2015 11:55

За какво да му дава реванш , хубаво българи сме ама такъв мач и такова поведение не виждам защо да си го причини 2-ри път