Бекъм влиза в един отбор с Терминатора

16:10
Бекъм влиза в един отбор с Терминатора
Дейвид Бекъм ще се присъедини към Арнолд Шварценегер в рекламна кампания за стимулиране на туризма в Лос Анджелис, съобщават медиите в САЩ. Играчът на Лос Анджелис Галакси и губернаторът на Калифорния са само част от звездите, които ще се опитат да направят западния щат още по-привлекателна дестинация за посещение.

Друга от известните личности, които ще участват в кампанията, е холивудският актьор Роб Лоу.

Решението на Шварценегер да покани именно Бекъм за този проект е прието доста резервирано от обществеността в Лос Анджелис, тъй като в последно време англичанинът изобщо не е една от любимите личности на феновете на Галакси заради постоянните си изявления, че иска да играе в европейски отбор от есента.

Откакто халфът се завърна в мачове за своя тим, привържениците постоянно го освиркват и дори Бекс веднъж скочи на бой с един от най-разпалените си противници.

Все пак, по-голямата част от специалистите са на мнение, че известността на Дейвид по целия свят със сигурност ще е една от причините рекламната кампания с образа на футболиста, Терминатора и Роб Лоу да се превърне в успех.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация