Гришо: Не съм запознат с треньорите в България

23:07
Гришо: Не съм запознат с треньорите в България
Григор Димитров и Гаел Монфис дадоха пресконференция днес, в която споделиха очакванията си за двубоя в събота, като и оценка за изминалия сезон в ATP. Най-добрият ни тенисист ще зарадва българската публика с демонстративен мач срещу Монфис утре в зала "Арена Армеец" в София.
 
"Не съм запознат с работата на треньорите в България. Аз съм от Хасково и играех на дъски. Слагахме сутрин с баща ми тиксо, за да изградим по-добре корта. Не мога да опиша какви са нещата в Париж, но това не е гаранция за успех. Мисля обаче, че ако имаш желание, може да постигнеш успех и с това, което има като условия в България. Всичко зависи много и от младите таланти. Аз винаги съм се старал да давам най-доброто от себе си, никой не ме е карал насила да тренирам", заяви Димитров.

"С всяка година става все по-популярен спортът. Всичко обаче зависи от самите тенисисти", добави Гришо.

"Имах добри мачове, но и пропуснах възможности. Не бях тренирал много добре няколко месеца. Имах разколебавания с отбора и бях разконцентриран. Нямах тази подготовка да завърша добре. На последните няколко турнира играх добре и съм доволен от това", коментира сезона Ракета номер едно на България.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация