Матеус в ревнив изблик към 21-годишната си съпруга

12:44
Матеус в ревнив изблик към 21-годишната си съпруга
Легендата на немския футбол Лотар Матеус е започнал да навлиза в кризата на средната възраст, твърдят италианските медии. Бившият футболист на Байерн и Интер е изпаднал в яростен изблик на ревност към новата си съпруга - 21-годишната Кристина-Лилиана, която е с около 27 години по-млада от своя любим.

В малките часове на събота вечерта Лотар и съпругата излезли от едно от най-известните казина в Монако. Матеус изглеждал бесен и грабнал портфейла на Кристина-Лилиана, крещейки:

"Има ли някой, кажи сега, за да не разбера сам!", после започнал да тършува из личната вещ на съпругата си, твърди пресата на Апенините.

Изчервилата се от срам брюнетка, само казала: "Не, няма!", и бързо тръгнала напред, за да се скрие от любопитните погледи на тълпата минувачи, които ставали свидетели на драмата.

Напомняме ви, че Кристина-Лилиана е четвъртата съпруга в живота на Лотар Матеус, който е известен като голям естет по отношение на женската красота и през кревата му минали плеяда известни модели. Но възрастта изглежда си казва думата и 48-а Лотар вече е започнал да губи увереността в собствените си сили.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

xecutable
05.08.2009 12:40

Е за кво друго да е с него. Така е със всички жени =)

mirroto
03.08.2009 13:02

Лотаре, много си зле - винаги има и някой друг!