CR9 се направи, че не вижда бившата си

11:03
CR9  се направи, че не вижда бившата си
Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо се направи, че не вижда бившата си изгора Нереида Галярдо, пред нощен клуб в Майорка, съобщава испанската преса. Вчера вечерта португалецът разпускал, след като той и неговия тим бяха прекършени на полуфинала за Купата на Мира от Ювентус в петък.

Бившият играч на Манчестър Юнайтед влезе в едно от лъскавите нощни заведения на Балеарските острови, придружават от плешив мъж и двама охранители. Точно преди да влезе в заведението, Роналдо бил приближен от Нереида, която му махала настойчиво.

Нахалната брюнетка обаче, била избутана най-безцеремонно от един от телохранителите на CR9, след като футболистът се направил, че изобщо не вижда сексапилната медицинска сестра.

Както е известно, точно по това време на миналата година Рон и Нереида изживява щастливо време заедно, забавлявайки се на плажа в Майорка. Кристиано обаче скъса с брюнетката, след като разбра, че един от бъдещите му (тогава) съотборници в Реал Серхио Рамос е "отбелязвал" във вратата на Нерида наскоро.

Явно Кристиано не е искал да го бъзикат в съблекалнята на "Кралския клуб" и може би затова той експедитивно заряза мис Галярдо без дори да й каже в очите, че се разделят.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

XyqT
03.08.2009 12:42

"че един от бъдещите му (тогава) съотборници в Реал Серхио Рамос е "отбелязвал" във вратата на Нерида наскоро. "
*joking* *lol*