Фелпс и Ладеки са Спортисти на годината в САЩ

18:47
Фелпс и Ладеки са Спортисти на годината в САЩ
Осемнайсет кратният олимпийски шампион Майкъл Фелпс и победителката на 800 метра Кети Ледеки получиха наградата „Golden Goggle Awards” от федерацията по плуване в САЩ, за най-добър спортист при мъжете и жените.
 
На световното първенство в Казан Ледеки спечели пет златни медала. Освен това в същата година 18-годишната плувкиня подобри три световни рекорда. Фелпс пропусна световното тази година, след като беше хванат да кара в нетрезво състояние. 

„Искам да благодаря на всички мои фенове, които са гласували за мен. Чакаме следващата година и много щастливи години”, написа Фелпс в Туитъра си. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
23.11.2015 22:51

Сега прочетох,че Фелпс бил болен от някакво рядко заболяване и често повтарял една дума по няколко пъти и тая болест го е карала да е свръх активен и това му помагало във спорта....може би найстина има в него натурален допинг.Незнам дали е вярно това!!!

night_wolf1984
23.11.2015 20:47

Е фелпс как не го хванаха със допинг не знам...сигурно извънземните му дават натурален*smile*А иначе нашете щангисти винаги ги хващат....ех тея американски лабораторий много са развити*smile*