Юнайтед привлича нападател на Уест Бромич през януари

09:41
Юнайтед привлича нападател на Уест Бромич през януари
Манчестър Юнайтед ще опита да привлече нападателя на Уест Бромич Албиън Саидо Берахино, пише „Daily Star”.

През лятото 22-годишният играч бе свързан усилено с трансфер в Тотнъм, но до сделката така и не се стигна. Въпреки желанието на футболиста да бъде трансфериран, от Албиън успяха да го задържат, като от началото на сезона във Висшата лига Берахино е реализирал 3 попадения на своята сметка.

Нападателят е оценяван на близо 25 милиона паунда, което едва ли ще е проблем за тима от „Олд Трафорд”. Според информациите мениджърът на „червените дяволи” Луис Ван Гаал иска да подсили отбора именно в предни позиции заради многото контузени в атака.

В съботния мач срещу Уотфорд, спечелен с 2:1, Юнайтед бе без чист нападател, след като Уейн Рууни и Антони Марсиал бяха извън строя.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Vetrigo177
23.11.2015 13:29

дали не сме хвърлили едно око и на Варди..Според мен той би бил по-добра перспектива,тъй-като има още поне 3 години футбол на професионално ниво,а Марсиал редом с него и след него...Поне на мен така ми се иска да се случат нещата.

Amateur1878
23.11.2015 12:42

Абе нападател е хубаво да се вземе, но ляв бек е по-спешният пост предвид бруталната контузия на Шоу.

Vetrigo177
24.11.2015 14:16

По-добра за играта ни.Ти да се сещаш за по-добър нападател (временен) има минимум 2-3 години игра и това че е играл в по долните девизии предимно какво те интересува?Не Депай заради един силен сезон в не толкова силно първенство в Холандия?А,Марсиал?оВече такова нещо е напълно нормално,но ти явно не си запознат!За 2 години (непълни още) години във ВЛ според мен си е доказал качествата и е готов да заиграе в по-силен клуб.Може да се позаинтересуваш за някои негови статистики или мачове в нета и ютуб.В момента се е изравнил с рекорда на Нислрой по брой поредни вкарани гола,също така е и моментен едноличен голмайстор.Няма други кой знае колко добри варианти![@link https://www.youtube.com/watch?v=X2hHYHZrBvg]

Amateur1878
24.11.2015 09:37

Мисля, че обърка адресата на мнението си *smile*

Manchester4o
23.11.2015 23:31

По-добра перспектива за какво,за да завършим сезона ли,Варди януари месец прави 29 год. и досега е играл винаги в долните дивизии на Англия,с един добър сезон на 29 год и айде да го взимаме,ами не мерси