Ван Гаал за Кристиано: Искаме го в Юнайтед, чакаме и се надяваме

12:36
Ван Гаал за Кристиано: Искаме го в Юнайтед, чакаме и се надяваме
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис Ван Гаал призна, че Кристиано Роналдо е трансферна цел на червените дяволи.

Португалецът, който навършва 31 години през февруари, напусна "Олд Трафорд" през 2009 година и оттогава се превърна в лидер на Реал Мадрид, бележейки купища голове за Кралския клуб.

Наскоро в испанската спортна преса се появиха информации, че Роналдо ще бъде продаден през следващото лято, като дори се написа, че агентът на Кристиано - Жорже Мендеш е преговарял с представители на ПСЖ.

Завръщане в Юнайтед обаче, също е опция пред Роналдо.

"Имаме много трансферни цели, не е само Кристиано. Наясно сме, че е почти невъзможно да привлечеш играч от подобна класа. Колкото до Роналдо, чакаме и се надяваме. Няма треньор в света, който да не харесва Кристиано", отсече Ван Гаал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
22.11.2015 22:01

Тц....стига ти,бре Роналдо е класа...просто Рафата не умее да води големи отбори..Във Валенсия беше добре,но тогава играха много добри футболисти*smile*Не,че в Реал няма....но не е треньор за тях...откчкто се махна от Наполи отбора се отпуши и бие наред*smile*

Man7united
22.11.2015 13:06

Fucking bullshit... Сега ще ви кажа какво е станало.. някой си журналист е питал Ван Гаал, говори се, че някаква си медия е казала, че искате Роналдо, ЛВГ е отговорил : it's a process! т.е. Ван Гаал никога не издава кой ще привлече просто не отхвърля никой футболист, но Роналдо не ни трябва вече. Жалко за Дибала, че премина в Юве.. това момче е уникално!

123321
22.11.2015 13:06

Много ще се прецакате с този трансфер на Роналдо.

MU121
22.11.2015 13:25

От тука на татък всеки който го вземе ще се прецака в игрови план. Иначе ще избият някой лев от фланелки.