Стоев: Уважаваме Пирин, но респект е силна дума

17:24
Стоев: Уважаваме Пирин, но респект е силна дума
Наставникът на Левски Стойчо Стоев говори за предстоящия утре двубой с Пирин 1922.

"Малко вероятно е някой от контузените да се възстанови. Изключвам Деян Иванов и Боби Цонев – те са трайно контузени. С Китамбала и Гаджев нещата са добре, но не искам да рискувам с тях. Това са футболистите. Ще вземем повече юноши", заяви Стоев.

"Казах и преди всеки опонент е труден. Във всеки мач подхождаме сериозно. Ние се стремим да се учим от всяка грешка, но футболът е такъв, че понякога не е логичен, даден детайл може да реши някой мач", добави специалистът.

"Ние знаем, че ни предстоят тежки мачове до края на този полусезон. Нормално е да излизаме пределно концентрирани и да се представяме на едно добро ниво. Имаме уважение към Пирин. Респект е доста силна дума към всеки противник, но уважаваме всеки съперник, независимо от мястото в класирането, независимо и от групата. Имахме мачове за Купата и срещу отбори от по-долни дивизии и се отнесохме уважително към тях. Пирин все точки на водещи тимове и не са за пренебрегване. Ние в никакъв случай не променяме начина си на игра. Стремим се да изповядваме нашия футбол и не виждам защо да си променяме стила на игра. Има още много неща да напасваме, за да изглеждаме още по-добре", завърши Стоев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vkadlec
21.11.2015 23:19

Съдията: Вярно ли е, че сте хванали жена си за шията?
Обвиняемият: За врата да, но шията е силна дума.
*joking**joking*

ApricotGarden
21.11.2015 20:52

Казано по друг начин: ''...'Уважение е доста силна дума към всеки противник, но уважаваме всеки съперник...''

*joking**joking*

WDale
21.11.2015 20:46

Респект и уважение са едно и също..

El_Fenomeno_9
22.11.2015 10:40

В българските среди не са едно и също нещо ... Защо винаги се хващате за думата по значението и като "чуждица" ... Уважението си го разбираме като уважение между хората , докато думата "респект" в нашите среди се ползва с много по - силно значение от уважение , със проява на страх в нея , ако някои са толкова задръстени за да не го знаят си е техен проблем *nerd*