Китайски клуб изкушава с Любо Пенев

08:47
Китайски клуб изкушава с Любо Пенев
Елитен китайски отбор е направил предложение на бившия национален селекционер на България Любослав Пенев. Очаква се в близките дни да започнат преговори с него. Любо е без работа от лятото, когато ЦСКА бе изваден от елитната ни група и отиде при аматьорите заради дългове.

Пенев работи само няколко месеца и то без заплата в родния си клуб, след като Стойчо Младенов подаде оставка. През последните седмици се заговори, че Любо може  да работи в испанските Леванте и Реал Сосиедад, но там вече назначиха други хора за треньори. По принцип още след уволнението му като национален селекционер Любослав Пенев е имал няколко оферти от отбори от азиатската част на бившия СССР, но предпочел да изчака оферта от Испания, обобщава "24 часа".

Сега обаче времето се проточило и Любо ще започне преговори с китайците. Интерес от Китай има и към бившия селекционер на младежкия национален отбор Александър Станков, който от доста години работи в Китай. Последният му договор изтече, а няколко втородивизионни отбора имат сериозен интерес към него. Китайците искат да върнат и Люпко Петрович, който бе освободен от Литекс този сезон. Сърбинът обаче искал да остане близо до семейството си, след като вече натрупа доста години стаж.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация