Официално: Стойчо Младенов разтрогна с Ал Итихад

22:19
Официално: Стойчо Младенов разтрогна с Ал Итихад
Бившият треньор на ЦСКА Стойчо Младенов разтрогна договора си с египетския Ал Итихад Ал Сакандари.

Заедно с него си тръгват и другите българи от щаба му - Анатоли Нанков и Стойчо Младенов-младши.

Раздялата беше обявена официално от клуба. До намирането на нов старши треньор отборът ще бъде ръководен от Тарик Мустафа.

Воден от Младенов, Ал Итихад стартира сезона с две поредни победи, но в последния си мач загуби от Исмаили с 0:5.

Младенов не беше получавал заплата в последните четири месеца и след като задълженията не бяха погасени, двете страни се разделиха.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
17.11.2015 13:36

Стойчо комисионната и синковеца с конусите са много добре не ги мислете...изтокаха милиони от цска...Така,че да не реве много за две заплатки*sad*

putopalo
17.11.2015 11:42

Намерих едно изказване на Неустойчо за да допълня новината на уинер,ще го публикувам:Истината пичуе е друга. Със синчето нарочно загубихме последните мачове. Първо щото сме сложили тото, второ така като и уволнят нали знаете за неустойките където по традиция си ги прибирам. Отделно на теа фараони там и пробутах някой от добре познатите на червената агитка ментета, тъй де бежанци, тъй де играчи за милиони. От там комисионни дръпнах. Абе уредихме се пак със синковеца. Краднатото от сесека още не сме изхарчили, така че добре сме си. Това лято аз, синчето, майкито и боби перуката от синьото бфс толкова плажове и морета видяхме, че чак да ни завиди човек. Да не споменавам блондинките, брионетките, мулатките и т.н и т.н. Чакам с нетърпение чичо ви Гриша да ни върне в А група, да отвори кесийката, за да се върна на чело на толкова крадения, така де любим клуб. После и чичо ви лупи ши върнем. Абе има къде да се точи още, така де развива цска.

vasil74
17.11.2015 10:21

пази ни Боже от него.не че друго ама не разбира много от тая работа,а и е много скъп.