Херо: Левски е заслужен лидер в първенството

09:55
Херо: Левски е заслужен лидер в първенството
Бившият треньор на Левски и настоящ на Иртиш Павлодар Димитър Димитров, каза че сините напълно заслужено водят в "А" група. В момента тимът на Стойчо Стоев е на първа позиция с актив от 31 точки, а втори е Литекс, който има 4 по-малко. Шампионът Лудогорец пък е четвърти с пасив от 6 пункта.

" Левски заслужено е на първо място в първенството", каза Димитров пред "БТВ" и се върна към проваленото си завръщане на "Герена" през миналия декември. "Никога не съм поставял условие или Георги Иванов да е в клуба, или аз. Такава тема въобще не е съществувала. Може повече никога да не бъда поканен да стана треньор на Левски, може и да бъда, нищо не се знае. Тогава не станаха нещата, но обявих причините и смятам, че бях прав", добави Димитров.

Той коментира и националния отбор: "Нивото и качеството на клубния ни футбол е ниско и оттам това на представителния тим. Виждате, че футболистите ни, които играят навън, не са водещи. Няма как тогава националният отбор да е на по-различно ниво", завърши бившият наставник на Черноморец.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация