Лудогорец привлича Иван Иванов през януари?

10:46
Лудогорец привлича Иван Иванов през януари?
Лудогорец не мисли да спира с гръмката селекция, която прави в последните месеци. След деветте нови играчи през лятото, сега шампионите планират да вземат български национал през януарския трансферен прозорец. Тимът от Разград ще се подсили с Иван Иванов, който е на път да напусне Базел, съобщава "7 дни спорт".

В последните две години защитникът няма официален мач, след като в началото на 2014 г. скъса кръстни връзки на коляното по време контролен мач на Базел в Испания. Няколко месеца по-късно травмата се повтори и след няколко операции Иванов се завърна на терена през септември и игра в няколко мача на дублиращия тим на швейцарския клуб.

Иван Иванов е опция № 1 за зимната селекция на Лудогорец. В тима имат нужда от защитник, тъй като договорът на Александър Александров изтича. Георги Терзиев пък е неубедителен в последните месеци, а нивото на Козмин Моци значително е спаднало. Приоритет за самия Иванов е трансфер в чужбина, но ако този вариант не се осъществи, той е дал съгласие да играе за Лудогорец.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация