Трансферен часовник (2 август)

10:09
Трансферен часовник (2 август)
С отварянето на трансферния прозорец, което официално се случи на 1 юли, отборите по цял свят започват да окомплектоват своите състави за новия сезон.

Трансферите на играчи и всички съпровождащи ги спекулации винаги са предизвиквали огромен интерес. За целта, ние ще ви представяме най-интересните трансферни новини всеки ден в секцията "Трансферен часовник", разположена под водещите новини в сайта. Начинанието ни има за цел да сте по-добре информирани относно случващото се на трансферния пазар в горещите летни дни.

Ще се радваме, ако и вие споделите вашите мнения около случващото се на футболния пазар.



19:21 часа: Ливърпул е започнал преговори за привличането на полузащитника на Рома Алберто Акуилани.


18:55 часа: Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер е предложил на Патрик Виейра да се върне в тима като играч, а след световното първенство през 2010 година да стане член на треньорския щаб.


18:37 часа: Шампионът на Франция Бордо постави цена от 18 милиона евро за нападателя си Маруан Шамак.


18:14 часа: Монако проявява много сериозен интерес към нападателя на Ланс Арунда Диндан.


17:52 часа: Нападателят на Хайдук Сплит Никола Калинич ще носи екипа на елитния английски Блекбърн Роувърс от следващия сезон.


17:33 часа: Рафаел ван дер Ваарт е сигурен, че няма да играе за Реал Мадрид през идния сезон. "Няма вариант да остана в Мадрид", категоричен беше халфът пред холандския "Де Телеграаф".


17:10 часа: Ашли Коул е готов да обвърже бъдещето си с Челси и да подпише нов петгодишен договор с тима.


16:46 часа: Уесли Снайдер ще играе под наем в Интер през идния сезон, твърди "Гадзета дело Спорт".


16:05 часа: Георги Чиликов ще подсили Черноморец Бургас през новия сезон. Нападателят е постигнал договорка с "акулите" и ще бъде представен като ново попълнение в отбора днес.


15:44 часа: Гръцкият шампион Олимпиакос ще се опита да вземе в състава си нападателя на Олимпик Марсилия Брандао.


15:22 часа: Двама футболисти на Лацио влизат в плановете на Милан за новия сезон.
Медиите в Италия твърдят, че това са Лоренцо Де Силвестри и Кристиан Ледесма.



15:09 часа: Българинът Владислав Мирчев вече е играч на италианския втородовозионен тим Анкона, съобщиха медиите на Апенините


14:56 часа: Австралийският национал Лукас Нийл почти сигурно ще се завърне в Уест Хям. Защитникът в момента е свободен агент, след като договорът му с "чуковете" изтече в края на юни.


14:39 часа: Южноафрикански диамантен милиардер прояви интерес към закупуване на закъсалия английски клуб Нюкасъл.


14:16 часа: Манчестър Юнайтед ще извади 35 милиона лири за звездата на Атлетико Мадрид Серхио Агуеро.


13:41 часа: Бордо набеляза нападателя на Фулъм Диоманси Камара като най-вероятен заместник на Маруан Чамак.


13:15 часа: Трансферната сума, която ПСВ Айндховен ще плати на Литекс за Станислав Манолев, е 3 500 000 евро, съобщава "Меридиан мач".


12:57 часа: Съндърланд – един от най-активните английски отбори на трансферния пазар през това лято, проявява интерес към футболистите на Тотнъм Дейвит Бентли и Майкъл Доусън.


12:28 часа: Мениджърът на Манчестър Юнайтед може да се откаже от привличането на Дъглас Коща заради личния живот, който води играча. Полузащитникът на Гремио бе арестуван през седмицата, след като бе хванат да кара кола без шофьорска книжка.


11:52 часа: ЦСКА ще подпише договори с двамата парагвайци, които сряда вечерта дойдоха на проби в отбора, пише "Меридиан мач".


11:26 часа: След дълги лутания в търсене на нов отбор, нападателят на ЦСКА Херман Пиетробон почти сигурно ще се завърне в Пирин Благоевград, пише "Меридиан мач".


11:07 часа: Милан ще предложи около 20 милиона евро и швейцарския национал Йохан Фонлантен за нападателя на Севиля Луиш Фабиано.


10:41 часа: Портсмут може да привлече под наем нападателя на френския гранд Лион Фредерик Пикьон.


10:26 часа: Реал Мадрид дава предимство на Милан в трансферната битка за подписа на Клаас Ян Хунтелаар.


09:47 часа: Марк ван Бомел е поредният играч в трансферния списък на Хари Реднап и Тотнъм, съобщава "News of the world".


09:34 часа: Манчестър Юнайтед се прицели в звездата на Валенсия Давид Силва, твърди "News of the World".


09:06 часа: Кратката мениджърска кариера на Алън Шиърър е на път да проключи.
Легендарният голмайстор няма да води "свраките" в Чемпиъншип, а ще се завърне към предишното си занимание – коментатор на футболни мачове по "Би Би Си".



08:45 часа: Малага няма да предложи постоянен договор на защитника Жорже Андраде, който изкара пробен период в клуба.


08:17 часа: Ръководството на Фиорентина чака отговор от колегите си от Бенфика, след като направи финална оферта от 6 милиона евро за бразилския централен защитник Луизао.


07:48 часа: Ръководството на Локомотив Москва е готово да отправи оферта за двама от водещите футболисти на Палермо. Фабио Симплисио и Игор Будан.


07:23 часа: Ръководството на Фиорентина може да поднови интереса си към халфа на Лацио Кристиан Ледесма.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация