Гонзо тръгва на лов за играчи в Европа

10:22
Гонзо тръгва на лов за играчи в Европа
Директорът на Левски Георги Иванов ще използва паузата в първенството, за да търси нови попълнения за зимната пауза. Гонзо тръгва днес на обиколка из Европа, която ще използва и за скаутване, и за преговори с набелязани футболисти, научи "Меридиан мач".

През седмицата и уикенда повечето първенство почиват заради срещите на националните отбори. Все пак има мачове в Гърция, Румъния, Франция и Белгия. Именно това са вероятните дестинации по време на тура на Гонзо. Както е известно, Левски търси три-четири нови попълнения, които да подсилят тима по време на паузата. Основна цел е намирането на качествен централен нападател, който да замени неубедителните Умар Диаби, Атанас Курдов и Линел Китамбала.

Очаква се през януари само първият от изброените да остане на „Герена", а на другите двама договорите им да бъдат прекратени.

Левски търси и централен защитник, а и крило. Ако Живко Миланов и Владимир Гаджев откажат да продължат договорите си, сините ще вземат и десен защитник и вътрешен халф.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

putopalo
11.11.2015 19:02

До коментар [@comment 1852174] от [@user nasko_iliev54]:

Насе,не се изнервяй брат ми.Ако си нервен дай тон за песента-Кога на Гонзо паднете,паднете...ще видиш как ще ти олекне.

Chelsea86
11.11.2015 13:11

Сегашната му селекция можем да я определим като 40:60. Де Нойер, Костадинов и Карнер са попаденията. Разочарованията са в Курдов (вече напуснал) Махмудов, Диаби, Китамбала и Алвеша.

Ако успее да задържи в отбора Миланов и Гаджев. Да продължи договорите на Белаид, Йоргачевич, Прохазка и Бедоя. ще е голям плюс.

Остава да намери, централен защитник може и два, 1-2 крила, задължително поне един добър нападател и десен бек ако Миланов си намери отбор.

П.П. Гледам, че се пише за Вутов, ако се завърне ще е много добре... *wink*

Chelsea86
11.11.2015 20:35

Съгласен съм. Като за без пари селекцията може да се определи като сполучлива за А група. Но, ако искаме да се борим с Лудогорец и Литекс и след това в ЕКТ трябва да се вземат няколко добри попълнения.

Kalinho
11.11.2015 20:13

все пак има и доста странични фактори, взема играчи без трансферни суми и ниски заплати нормално е да има издънки. Ако станем шампиони значи селекцията е била добра.

bql_chovek
11.11.2015 13:00

До коментар [@comment 1852130] от [@user nasko_iliev54]:

Ограничен коментар от ограничен човек.Гонзо не отива да търси играчи на своя глава, има дадени указания от по-горно ниво.Ако отбора иска да направи нещо ще се наложи да се разкарат играчи и да се търсят нови на тяхно място.Мисли малко с малкото мозъче което ти е останало.

nasko_iliev54
11.11.2015 15:35

Когато стъпиш на футболно игрище тагава ми давай акъл какво да пиша На такива като тебе които не са се затичвали и 20 метра и не знаят как да обуят и вържат вързанките на футболните обувки не им се сърдя Те просто само търсяг интриги Дано ме разбереш и ако искаш мажем да спорим за футбол колкото си искаш с добри отношения