Национал търси спасение в Левски

10:16
Национал търси спасение в Левски
Нападателят Венцислав Христов е готов да хвърли метани на шефовете на " Левски", за да спаси кариерата си. В момента той е в тежка ситуация, след като Скендербеу Корча му показа вратата. Той е собственост на " Риека", но хърватите не умират от щастие, че се провали в Албания. В момента "сините" са на първо място, а атака им си върши работата, водена от Роман Безяк. Така единственият спасителен вариант за Венци са "сините", които го искаха и през лятото.

Тогава обаче той се отметна от дадената на Гонзо дума и предпочете възможността да рита в Лига Европа, което така и не се случи. "Сините" пък не крият, че ще търсят нови лица в атака, след като в момента суша е налегнала нападателите им. Един от тях - Атанас Курдов, дори сам реши да се пусне от хорото. Юношата на "Левски" отказа да влезе в групата за мача с "Локо" (Пд), ако е резерва. И това се случи. Лидерите пък и без него биха 1:0, а Курдов най-вероятно ще продължи да тренира за здраве. Така сам ще се удари по-джоба заради новата система на заплащане. "Сините" свиха заплатите, но стимулират играчите да си докарват отгоре с бонуси от изиграни срещи, спечелени точки и вкарани голово.

Засега не е ясно как ще реагират от "Герена" на напъните на Венци Христов. Привличането му е сложно, защото "Риека" ще иска пари. Освен договора му за преотстъпване в Скендербеу е до лятото и също ще трябва да бъде скъсан.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

El_Fenomeno_9
10.11.2015 16:53

За коментар 3 : Не е вярно , че не сме цъфнали и вързали !! Искам а и не само аз съм сигурен , че болшинството левскари искаме след като финансовото положение започна да се стабилизира , след като градим около толкова млади момчета , вече е време да започнем да градим отбор , който няма да се променя сериозно в рамките на поне 3-4 сезона , а тва менте не го виждам и 1 сезон да изкара при нас без да почне да прави панаири !! Левски вече има пари , започнаха да се погасят пари , вярвам че все ще се намерят за един читав и перспективен нападател , който евентуално да бъде продаден дори по - късно , поне ще бъде развит при нас и ще донесе печалба , а тоя ще дойде и накрая ще си иде без пари , какъв е смисъла ??? Да бяхме клошари като други отбори , да го взимаме да попълним дупка до края на сезон - добре , но мисля че вече този етап трябва да е зад гърба на Левски София !!

El_Fenomeno_9
10.11.2015 16:49

За коментар 2 : причината е ясна - той е едно скапано лекенце , което веднага ще започне да се прави на голям при първия скаут , акостирал за да го гледа и ще започне с важностите , каквито Гаджев прилагаше не малко време !! Веднага ще ни за*ебе при първия по - добър договор с 5 лева от отбор без значение дали е от Конго или Мозамбик !! Такива лекенце са от ясни по - ясни , за тях прошка не трябва да има , защото иначе никога няма да се променят , така че да си доизкара сезона на пейката и да си опича акъла другия път !!! .....................

night_wolf1984
10.11.2015 23:30

Всеки има право да играе където си поиска....може да предпочете и друг български отбор пред левски...всеки си гледа финансовите интереси...това не го прави леке.Човека е професионалист и си цени труда...така,че няма лошо,ако дойде в Левски трябва да се радвате,защото не е лош футболист...ако и тони силва се навие...играта в атака ще се подобри значително....А пък относно Моу ...вината си е негова...и си мисля ,че футболистите нарочно го бойкотират понеже не го уважават...имат голям потенциал...,който ще покажат ако го сменят*smile*

El_Fenomeno_9
10.11.2015 23:09

Нямаш представа колко може да се развали обстановката в един отбор дори от 1 леке ... Виждаме какво става с Челси , там обстановката се разваля от повече от 1 , но определено състоянието в Левски е толкова крехко , че и едно е достатъчно , защото ако Моуриньо може да си позволи да изрита кое да е леке и с авторитета му другите да го уважават , при Стоев няма как да стане така , проблема на Моу е , че лекетата за изритване са много ... Ако си е взел поука Христов и се натегне да играе за Левски - добре дошъл !! Има качества безспорно , но като се сетя какви номера направи преди тва и на цска и на лудогорец , защо мислиш че няма да извърти нещо и в Левски

j_mourinho
10.11.2015 17:09

И в цялата работа какво общо има лекенцето с футбола?За мене е важно Левски да постигне нещо в близките години, най-малко ме интересува кой е леке и дали ще ни за*бе.Недей да ставаш и ти като феновете на Цска.Все едно много ми пука, дали парите в клуба идват от Пеевски, Анадола или Биг Брадър.В крайна сметка аз съм фен на отбора, не на отделни личности.

j_mourinho
10.11.2015 12:13

Аз не виждам причина да не играе за Левски.Атанас Курдов си заминава, Диаби е пълна дупка, отличи се там с един гол срещу Славия и това е.Китамбала няма да го коментирам, той е по-зле от всички.Другия сигурен пътник след Курдов е македончето Махмудов. Венцислав Христов звучи като звезда до тези ''футболисти'', които изброих по-горе.

El_Fenomeno_9
10.11.2015 10:35

Не заслужава никакво спасение тоя ! Отиде да е резерва в Албания , знаеше , че ще е резерва , казано беше навсякъде , че парите които ще взима ще са с малко повече от това , което Левски му предлагаше , но той все пак се набута там !! Да постои сега резерва там или някъде другаде , да му дойде акъла .

sundza
10.11.2015 13:51

Отиде, защото очакваше, че ще играе в Европа. Не сме вързали и цъфнали в нападение, та да отхвърляме високомерно и с лека ръка възможността да играе при нас.