Гонзо: Имам претенции за дузпа

22:06
Гонзо: Имам претенции за дузпа
"Напрежение в Левски има, защото всеки мач играем за победа", това каза спортният директор на клуба Георги Иванов.

Отборът на Левски спечели трудно с 1:0 домакинството си на Локомотив Пловдив, в последен мач от 15-ия кръг на А група. Сините стигнаха до успеха след попадение на Мигел Бедоя в 77-ата минута.

"Победата беше трудна, но ние знаехме срещу какъв отбор се изправяме. Радвам се, че момчетата направиха един пореден добър мач и показаха, че са добри. Имахме хора, които са с контузии и след тази пауза, която идва ще са по-освежени в добро състояние. За нас е чест, когато футболистите ни играят в националния тим. Напрежение в Левски винаги има, независимо дали водим или гоним в класирането. Напрежение има, защото в Левски всеки мач се играе за победа и тя е задължителна. Момчетата в момента успяват да запазят хладнокръвие и да играят. Ние имаме задачи за изпълнение и да влезем в евротурнирите, а това предполага винаги да гоним победа и да сме начело на класирането", каза Гонзо, който коментира и думите на Крушарски:

"Явно с президента на Локомотив сме гледали различни мачове, защото според мен много спорни ситуации бяха отсъждани в полза на Локомотив. Аз лично имам претенции за дузпа към Николай Йорданов."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация