Нова загуба за Челси (видео)

22:10
Нова загуба за Челси (видео)
Шампионът Челси допусна трета поредна загуба в Премиър лийг, след като отстъпи с 0:1 на Стоук Сити на "Британия Стейдиъм".

Марко Арнаутович вкара единствения гол в този мач с акробатично изпълнение в 53-ата минута. Гостите нямаха и късмет, след като удар на Педро Родригес срещна гредата, а Лоик Реми можеше да получи дузпа към края.

Поражението е седмо за лондончани от началото на сезона в Премиър лийг, а бъдещето на Жозе Моуриньо, който днес не бе на стадиона заради поредното си наказание, изглежда все по-несигурно.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

pesholudiq
08.11.2015 12:03

Преживяваме същото, което преживяха БВБ.. Бяха един от най-добрите отбори и изведнъж загуба след загуба, треньора ги напусна и от новия сезон мачкат наред, а Аубамеянг се скъсва да вкарва.. Да се надяваме, че ще се съживим преди да е станало прекалено късно

fearcho
08.11.2015 15:08

Както казах явно им липсва Ева *smile*

Amateur1878
08.11.2015 12:29

Малка разлика, приятел. На Борусия все им крадяха ключовите играчи и най-накрая им взеха и гол-майстора и един от най-добрите нападатели в света. Докато при вас никой не напусна, а точно обратното. Това е странното в цялата работа. fearcho, може и това да е проблема - караница между треньор и персонал. А и аз, като външен наблюдател, си го обяснявам само по този начин. Но причината за караницата не могат да си я обясня. Миналият сезон всички приятели, този сезон всички се мразят.

petko9305
08.11.2015 10:59

Ще оцелеят ли малкото оставащи фенове на Челси.
Тепърва ще разберем!
Пр. еди два сезона в Ман. Юнайтед, ситуацията беше почти индетична с тази на Челси.
Мойс се скъсваше да прави антирекорд, а накрая останахме 7-ми в крайното класиране.
Много специалисти казваха, че сега е времето в което ще се види колко истински са феновете на Ман. Юнайтед.
Сега ситуацията с феновете на Челси е същата.
Обаче Ман.. Юнайтед имат много повече фенове отколкото Челси, а освен това много от феновете на Юнайтед са от много стари поколения, демек моят 70 годишен Дядо е фен на Юнайтед до ден днешен като и много други дядовци и дори бабки.
Докато на Челси феновете им са предимно от началото на ерата на Абрамович, а най-тъжното е, че голям процент от феновете им са малки деца,, които се мятат от Челси на Барса на Реал Мадрид на Ювентус на ПСЖ на Байерн М... В зависимост от това кой печели повече трофеи.

Amateur1878
08.11.2015 10:39

Не мога да разбера какво става с Челси, определено. Гледам футбол от близо 20 години, но такова нещо като че ли не съм виждал или поне не мога да си спомня: един отбор да бъде шампион; нито един играч да не го напусне, а да привлекат още класни играчи; треньорът вече трета година в отбора; и въпреки всичко, от шампион отива на 3т. от зоната на изпадащите. Ливърпуул се сринаха по подобен начин миналият сезон, но причината беше ясна - Суарес ги напусна и головете спряха. Но Челси защо!? Може някои да кажат "Ами Азар не е същият". Добре, не е същият, но... това не е причина за спад с 15 места. В отбора има толкова други качествени играчи, че повече от това няма накъде. Наистина нещо много странно се случва с Челси.

fearcho
08.11.2015 11:34

На същото мнение съм, и си мисля, че не играят само заради Моуриньо, най вече Азар личи му че не се понасят и не желае да се раздава, както беше предните сезони... Знам ли може би се дължи и на липсата на Ева : )

Moskovskia
08.11.2015 02:43

Най-комичното е ,че Вила имат по-добра защита от Челси...

Southampton_St
08.11.2015 02:24

Щом отбор като Стоук би Челси, значи и ние ще можем*joking**wink*

Moskovskia
08.11.2015 01:56

Като ги гледам колко са трагични Челси,Юнайтед ,за Пул няма да споменава отдавна не са фактор в Англия.Претенденти на хартия само ,заради историята им.Само Арсенал що ,годе е добър претендент на Сити ,но тия контузии и спада който има всеки сезон ,ще им попречат ,за нещо по-голямо.Така ,че в близките години Сити ще са хегемон в Англия.Този сезон е ясно ,че няма да има кой да ги пипне.

pesholudiq
08.11.2015 12:02

Ти видя ли Азар вчера как игра, най-активния ни играч.. Показва признаци на завръщане

ReDeViL666
08.11.2015 09:43

Недей да слагаш под един знаменател отбор който се бори за оцеляване - Челси и отбор който след ужасна програма е на точка от върха -Юнайтед. Играта в нападение може да е лоша , но защитата е допуснала най - малко голове от всички и това не е малко. Предвид колко още има да се развива отбора и щом има резултати - значи нещата са що годе добре. Положението в Челси е зле най - вероятно защото Моу след първите загуби се е изпокарал на всички и покрай онова с докторката са станали страшни скандали и още не са отшумяли напълно. Азар го е приел най - навътре заради голямото си его и сега бойкотира , а цялата игра на отбора се върти около него.Просто няма как от супер звезда да се превърне в плюнка с извинение за няколко месеца.

caramell
08.11.2015 08:18

Да биеш Норич,Кристъл Палас,Уотфорд и Борнемут на собствен терен не е сложно. Просто Сити изкараха късмета с програмата. Ще почнат и те да пукат гуми. Няма как да ги мислиш за хегемон като бият новаци у дома. Колкото до Челси..еми пълна скръб са! Няма какво да се лъжем..нищо не върви при тях. От доста време ги избягвам да ги залагам.

red_army_10
08.11.2015 01:42

Мисля си, че след тоя сезон, който се превръща в все по-голямо фиаско, в Челси най-накрая ще развиват повече млади играчи, било то от собствената си школа или не и ще спрат с тия редовни 3-4 големи трансфера на летен прозорец. Така става когато някои от играчите са на възраст и постоянно купуваш нови и нови футболисти, като ядрото се мени. Трансферът на Чех според също изиграва някаква роля, макар и никой да не коментира това. Хубаво е да се добавя класа редовно, но прекомерното сменяне на играчи изиграва лоша шега. Що качествени играчи бяха продадени от Жозето не е истина. Налагането на тоя тъпанар Коща също рано или късно си даде отражението.

scd
08.11.2015 00:32

Най важното е .... да сме живи и здрави*beer**joking**party*

RMRM7
07.11.2015 23:34

Вече даже не е и смешно, а жалко. Но така е,от високо се пада най-тежко, когато нямаш уважение към другите, ставаш за смях и точно хората,които мислиш че са втора ръка,се подиграват с теб пред целия свят

RoSKo0o0
07.11.2015 22:40

Хахахахахаха.... казах миналия сезон, че мениджъра на Лестър е много по-добър от Моуриньо *wink*

kapitana123
07.11.2015 22:38

Както повечето сини фенове тук и аз открих Челсий след като Абрама наля милиардите; нещата почнаха да се получават, но ето че настана срив. Търпението ми се изчерпа и ако и в следващия мач се издъним минавам от Ман Юн (както част от нас вече направиха).

chelsea_beroe3
07.11.2015 22:50

На стадиона на Стоук, докато домакините водят и Челси върви към седма загуба от 12 мача, се чуват песни в подкрепа на Моу и Коща. Пожелавам на всеки отбор да има толкова жалки феновe. А иначе този, на когото си писал мрази Челси. Той е фен на Байерн и сега му се е паднало да ни се подиграва, но нищо не може да върне загубена Шампионска лига на твой стадион.

Terry1994
07.11.2015 22:48

Това няма как да е фен на Челси а относно Луиз Фк нормално е когато някой от топ4 играе слабо другите да се радват но в крайна сметка вярвам в Моуриньо и се надявам нещата да потръгнат.Също така се надявам че в Челси няма Къртица както се пише по весниците такъв футболист няма място в Челси.

lilikoli
07.11.2015 22:41

хахахахахахах само Смелси има такива жалки фенове.Не мерси,не ни тгябват фенове като теб !