Милито: Със Самуел ще бъдем страхотен тандем

18:16
Милито: Със Самуел ще бъдем страхотен тандем
Със Самуел Ето\'о ще изградим великолепно партньорство в атаката на Интер, смята нападателят на "нерадзурите" Диего Милито.

И двамата футболисти пристигнаха в състава на Жосе Моуриньо през това лято, но въпреки това очакванията са, че ще заменят подобаващо напусналия в посока Барселона Златан Ибрахимович.

"Усещам че със Самуел ще се разбираме отлично. Той пристигна в Интер с уважение и респект към всички и веднага се присъедини към нашия колектив, въпреки че е спечелил всичко. Много е добър и може да играе навсякъде в атака, но направихме едва една тренировка преди срещата с Монако. Все още ни липса синхрон, за да успеем да покажем най-доброто от нас. Ще тренираме всеки ден и не ни остава нищо друго освен да ставаме по-добри и съм сигурен, че скоро ще се разбираме перфектно на терена", каза Милито.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Cris_7
02.08.2009 10:36

И аз мисля така ! Ще направят страхотен тандем *wink* *stop*

Iv3rs0n
02.08.2009 06:24

Adrian000 добре си го измислил но имам само 2 поправки 1 вата е Балотели защо не го включваш той е страхотно крило млад и преспективен според мен поне а и в центара на отбратана може да се разчита на киву само да не страда от контузии често иначе наистина ни трябва човек като ван дер ваарт. на мен лично ми е интересно на тиаго мота каква му е моментната форма иначе за милито се видя 2 на милан *joking* 1 на монако лошото само е че Станкович Камбиасо и Санети са вече на години и няма да успеят да изнесат сезона щеше да е добре да вземем един от де роси,ван дер ваарт хлеб Forzza Nerazzuri

Adrian000
01.08.2009 18:55

Определено атакуващото дуо на нерадзурите има потенциал да направи фурор двамата са еднотипни ,много класни реализатори, бързи с отлично чуство за пласиране и афинитет към гола двата през изминалия сезон са вкарали повече от 50 попадения (в съответно за Барса и Дженоа) единственото ,което им е нужно е добър плеймейкър ,който да ги зарежда със топки Рафаел Ван Дер Ваарт се явява първата опция пред Жозе Моуриньо след провала на трансфера на Хлеб ,Интер разполагат с отлични испълнители и трансферите ,които направиха определно са страхотни Интер тази година има потенциал да се бори дори за Шампионската лига. С вратар като Сезар, защитата Майкон, Сантон и Лусио е бетон има нужда от още един централен защитник, в центъра изобилстват опциите при наличието както на офанзивни така и дефанзивни полузащитници като чуем само имената на Санети, Станкович, Мота, Камбиасо, Мунтари може липсва плеймейкър и евентуално крила ,но футбола в Италия като ,че ли предразполага повече към игра без крила, нападението е подкрепено от Балотели ,който гори от желание за изява ,както сигорно и Керлон и Обиня тази година ще бъде интересно, а и специалния все още не е приключил със селекциата