Гонзо: Ще бъде добре да играем с ЦСКА

18:31
Гонзо: Ще бъде добре да играем с ЦСКА
Спортният директор на Левски Георги Иванов-Гонзо бе доволен от победата с 2:0 над Монтана в 14-ия кръг на "А" група, но заяви, че не е коректно към играчите да се говори за селекция след всеки мач, след като сините са на първо място.

"Затрудни ни доста отборът на Монтана, както и теренът, който не беше от най-добрите. Изпуснахме ситуации, но се радвам, че победихме. Тези мачове – срещу тимове от дъното на таблицата – са най-трудни с оглед мотивацията на играчите, но днес те дадоха всичко от себе си. Смятам, че това беше и най-малкото, което Монтана можеше да допусне голове. В един отбор не трябва само централният нападател да вкарва. Той има и много други функции. Днес Божидар Караев и Прохазка вкараха, утре може да бъде някой друг. Нормално е да очакваме от нападателите да играят по-силно и да вкарват, но към този момент може би не са в най-добрата си форма."

За предстоящото увеличението на капитала в Левски: "Говорили сме със собствениците кое и какво ще бъде, но в крайна сметка не знам от това увеличение какво ще се отдели за селекцията. Важното е, че в момента Левски показва една добра игра с футболистите, които има. Нашият бюджет не е много голям, напълно в рамките на нормалното е. Надявам се след Нова година да намерим нужните футболисти и може би ще ни трябват малко повече финанси, защото това е период в който много трудно може да намериш качествени футболисти", коментира Иванов.

"С Живко Миланов съм говорил. След две седмици ще водим разговори с всички играчи, чийто договори изтичат. С Боян Йоргачевич ще разговаряме, с Роман Прохазка, Миланов също влиза в това число. В крайна сметка решенията дали ще продължат с нас ще бъдат техни. С Живко говорих преди месец, ако няма нищо интересно като оферта пред себе си, ще остане при нас. Не сме обсъждали кой ще си тръгне, има набелязани футболисти по позиции, които ни трябват, но не е коректно към настоящите играчи да го обсъждаме сега. Смятам, че трябва да спрете да питате преди последния мач за полусезона."

"Жребият за Купата утре? Който и да ни се падне, Левски има цели, които трябва да следва. Има и по-силни отбори от ЦСКА, но ако ни се падне ЦСКА, ще бъде добре за голямата общественост, която се интересува от този мач. За нас не е толкова важно да играем срещу ЦСКА", завърши голмайстор номер едно във вечното дерби.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

j_mourinho
03.11.2015 14:16

До коментар [@comment 1850526] от [@user MaLkO_LuD94]:

Така като гледам и червени фенове искат подобен мач.За мен лично е без значение, но някои хора си искат мач Левски - Цска.И вземи се спри с тая злоба, защото се издаваш, че си на 14 годинки с пъпки.

Vetrigo177
02.11.2015 18:57

Ей,добре,добре..Сефте от колко време оглавихте А група и този пак полетя някъде.."Има и по-силни отбори от ЦСКА, но ако ни се падне ЦСКА, ще бъде добре за голямата общественост, която се интересува от този мач"-тънка заядлива реплика,която ми се наби на очи...
И ние можем да кажем попринцип същото за Левски,на което и място да се класират,но в момента си траем..Нищо де,какво се учудвам,това леке никога не е цъфтяло с разумни изказвания..

sundza
03.11.2015 09:31

Виждам, че разсъждаваш трезво и за това ще ти отговоря - прав си за мизерията в А група, но аз като левскар повече бих се притеснявал, ако не можем да я оглавим. Тогава въпросите със сигурност щяха да са много и непрятни. Не сме далеч от миналия сезон, в който ЦСКА водеше в не по-малко изстрадано първенство - със слаб Левски, слаби пловдивски тимове и започващия да усеща шамарите на кризата Лудогорец. Но си бяха първи, а щом си първи - значи си го заслужил и заслужаваш уважение. Колкото до евентуално дерби в момента - реших да изгледам няколко мача на ЦСКА - два по ТВ и един на живо. С цялото ми уважение към червените, от това което видях смея да твърдя, че далеч не са готови за един такъв сблъсък и Левски спокойно ще си вземе мача. Освен, ако не се бие сам.

Notlike
02.11.2015 21:18

Така е. Когато и самият той не знае какво иска да каже. То ще е най-голямата пародия на света отбор от "В" група да удари Левскито, които уж са световна класа, водейки в най-мизерната "А" група, откак се помня. Макар че не виждам защо би било изненада. Созопол опънаха Ботев яко. В момента от професионалните дивизии всеки може да бие всеки, щом и Луноходец падна от Горна Оряховица.

sundza
02.11.2015 20:21

На Гонзо рядко му се разбират двусмислията, ама и ти какво искаше да кажеш.........?!