Роналдо записа нов голов рекорд (видео)

18:41
Роналдо записа нов голов рекорд (видео)
Реал Мадрид победи като домакин Лас Палмас в мач от 10-ия кръг на испанската Примера дивисион. Двубоят на стадион "Сантяго Бернабеу" приключи при резултат 3:1 за Кралския клуб.

И четирите гола паднаха преди почивката. Иско (4'), Кристиано Роналдо (14') и Хесе Родригес (43') реализираха за мадридчани. За гостите от Гран Канария вкара Ернан Сантана (38').

С попадението си португалската машина се нареди в челната тройка на футболистите с най-много голове в големите европейски първенства.

CR7 вече има 317 гола в Англия и Испания, а пред него остават само Джими Грийвс (366) и Герд Мюлер (365). Реал Мадрид пък ще запази водачеството си и след този кръг.

Стартови състави:

Реал Мадрид:
Касийя, Варан, Начо, Марсело, Данило, Кроос, Каземиро, Модрич, Роналдо, Хесе, Иско

Лас Палмас: Варас, Симон, Бигас, Айтами, Гаридо, Гомес, Сантана, Меса, Виера, Ел Жар, Хосе


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sdw
31.10.2015 17:44

ТО е ясно,че поддържаме темпото в мача и изцяло го контролираме.Но Хесе е страхотен просто.Много ще израстне това момче.Когато продадохме Мората бях много щастлив,защото знаех,че един от двамата ще си замине,а не исках Хесе да е този човек.Относно техния гол ... не казвам,че Навас щеше да го спаси,но явно си е и на късмет.Сигурно щеше да е 3:0 в момента ако вардеше Хесус *smile*

MaywhatherKING
31.10.2015 18:58

Кейлор* *joking*

Moskovskia
31.10.2015 17:53

Добър е да и има голямо бъдеще.Дано в Реал му гласуват доверие за напред.