Трансферен часовник (1 август)

10:32
Трансферен часовник (1 август)
С отварянето на трансферния прозорец, което официално се случи на 1 юли, отборите по цял свят започват да окомплектоват своите състави за новия сезон.

Трансферите на играчи и всички съпровождащи ги спекулации винаги са предизвиквали огромен интерес. За целта, ние ще ви представяме най-интересните трансферни новини всеки ден в секцията "Трансферен часовник", разположена под водещите новини в сайта. Начинанието ни има за цел да сте по-добре информирани относно случващото се на трансферния пазар в горещите летни дни.

Ще се радваме, ако и вие споделите вашите мнения около случващото се на футболния пазар.



19:48 часа: Манчестър Юнайтед привлече 16-годишния френски халф Пол Погба под носа на Арсенал и Арсен Венгер. Младежкият национал от тима на Льо Авър лично е предпочел "червените дяволи”.


19:15 часа: Уесли Снайдер е сред фаворитите за поста на Андреа Пирло в Милан, съобщават медиите в Италия. Както е известно 30-годишният Пирло е считан за сигурно ново попълнение на Челси.


18:57 часа: Нападателят на Волфсбург Един Дзеко удължи договора си с "вълците" до 2013 година.


18:31 часа: Бившата звезда на Барселона Макси Лопес може да премине в редиците на германския Вердер Бремен.


18:16 часа: Защитникът на Челси Пауло Ферейра заяви пред "Скай Спортс", че с радост ще остане в отбора, тъй като мениджърът Карло Анчелоти е готов да му даде шанс за изява.


17:56 часа: Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън иска да привлече в състава си 19-годишния нападател на турския Бурсаспор Серкан Уълдъръ.


17:33 часа: Халфът на Рома и "Скуадра адзура" Даниеле Де Роси заяви категорично, че единственото му желание е да остане в клуба.


17:17 часа: Манчестър Сити ще извади 10 милиона паунда за звездата на Лийдс Фабиан Делф, към когото интерес проявяват още отборите на Астън Вила, Тотнъм и Фулъм.


16:50 часа: Халфът на Реал Мадрид Рафаел Ван Дер Ваарт е трансферна цел на Интер. "Нерадзурите" искат да го вземат под наем с опция за закупуване през следващото лято.


16:21 часа: Двама от най-перспективните футболисти на английския Ливърпул Стивън Дарби и Джей Спиъринг подписаха с мърсисайдци до лятото на 2012 година.


16:12 часа: Милан ще извади нова, финансово по-изгодна оферта за нападателя на Севиля Луиш Фабиано.


15:47 часа: Павел Погребняк вече официално е футболист на Щутгарт, съобщиха от лагера на "швабите". Германският отбор ще плати на руския Зенит 10 милиона евро за нападателя, който подписа 4-годишен договор с тима от града на "Мерцедес".


15:26 часа: Фулъм има намерение да предложи 2 милиона паунда на Мидълзбро за германския централен защитник Робърт Хут.


15:05 часа: Защитникът на Реал Мадрид Габриел Хайнце вече е играч на Олимпик Марсилия. Новината бе потвърдена както от официалния сайт на "кралския клуб", така и от самия футболист. Бранителят ще подпише договор за 3 години с френския гранд.


14:47 часа: Халфът на Милан Андреа Пирло е постигнал съгласие с ръководството на Челси за личните си условия и е пред трансфер в английския тим.


14:32 часа: Шефовете на Манчестър Сити са готови с нова оферта на стойност 22 милиона паунда за защитника на Евертън Джолиън Лескът.


14:10 часа: Бразилският нападател Нилмар бе представен официално като ново попълнение на Виляреал.


13:44 часа: ЦСКА Москва има намерение да купи бившия футболист на московския Спартак и на английския Мидълзбро Емануел Погатец.


13:19 часа: Капитанът на Фиорентина Дарио Дайнели може да премине в състава на Сампдория, съобщава официалният сайт на тима от Генуа.


13:02 часа: Трансферът на Хавиер Масчерано от Ливърпул в Барселона няма да се осъществи.


12:39 часа: 22-годишният бразилски нападател на московския Спартак Велитон подписа нов дългосрочен договор, който ще го задържи в клуба до 2014.


12:18 часа: Президентът на испанския гранд Валенсия Мануел Йоренте реши да сложи край на спекулациите относно преминаването на Давид Силва в друг отбор, заявявайки, че испанският национал остава при "прилепите".


12:00 часа: Черноморец Бургас ще подпише 2-годишен договор с бразилския плеймейкър Франциско Алберони, пише "Меридиан мач".


11:27 часа: В Евертън вече мислят за заместник на Джолиън Лескът, съобщава "Дейли Стар". Според информациите, мениджърът на "карамелите" Дейвид Мойс си е харесал бранителя на Арсенал Филип Сендерос.


11:10 часа: Патрик Виейра е изразил готовност да се върне в Арсенал. Халфът, който в момента защитава цветовете на Интер, но е твърда резерва, демонстрирал готовност отново да облече фланелката на "топчиите" в личен разговор с Арсен Венгер.


10:49 часа: Английският елитен Уест Хем се подсили с швейцарския талант Фабио Депрела, съобщава "Скай Спортс".


10:27 часа: Италианският Фиорентина проявява интерес към защитника на Велес Сарсфийлд Николас Отаменди.


10:06 часа: Ръководството на Олимпик Марсилия е готово да размени с турския Фенербахче нападателите Брандао и Дани Гуиса.


09:41 часа: Дженоа официално обяви привличането на полузащитника на Реал Сарагоса Алберто Сапатер.


09:15 часа: Нападателят на Валенси Давид Вия изненадващо може да потегли в посока Ливърпул. Мениджърът на "мърсисайдци" Рафаел Бенитес смята да купи футболиста на "прилепите" с парите, които ще получи от продажбата на Шаби Алонсо в Реал Мадрид, твърди "Сън".


08:59 часа: Нигерийският нападател на Нюкасъл Обафеми Мартинс вече е футболист на Волфсбург, съобщава "Скай Спортс".


08:28 часа: Мениджърът на Хъл Сити Фил Браун иска да привлече в състава си защитника на Нюкасъл Хабиб Бей, съобщава "Дейли Мейл”.


08:12 часа: Италианският вратар на Локомотив Москва, Иван Пелицоли, отрече появилите се слухове, че ще премине във Фиорентина.


07:46 часа: Андреа Досена съобщи, че би приел оферта от италианския Наполи, но до момента никой не се е свързвал с него, за да разговаря и да уточни условията му.


07:21 часа: Сайтът на Реал Мадрид оповести, че клубът е постигнал до споразумение с френския Олимпик Марсилия за продажбата на Габриел Хайнце.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари