Недвед: Отдавна не се е случвало Аниели да е толкова ядосан

12:50
Недвед: Отдавна не се е случвало Аниели да е толкова ядосан
Вицепрезидентът на Ювентус Павел Недвед призна, че ръководството на клуба приема тежко представянето на бианконерите в Серия А през настоящия сезон.

Старата госпожа заема 12-то място във временното класиране с 12 точки от 10 мача.

В сряда тимът загуби от Сасуоло с 0:1 като гост.

"По време на мача бях в Прага, за да получа почетен медал. Андреа Аниели пък беше в САЩ по бизнесдела. След края на двубоя говорих по телефона с него. Отдавна не се е случвало Аниели да е толкова ядосан", сподели.

"Изпаднахме в много грозна ситуация. Трябва да направим нещо, за да се върнем на пътя на победите. Мислехме, че сме преодоляли кризата, но изведнъж получихме този юмрук в лицето", каза още вицепрезидентът на Юве.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AleksHD
31.10.2015 17:48

Ефекта на Алегри.Един сезон ще си шампион другия отпадащ.

futbolista_rs
31.10.2015 17:28

Проблема според мен, е че няма качествени заместници на Пирло, Видал и Тевез. Един Матри имаше по-добро пласиране от Заза и Манджукич взети заедно. То хубаво да бягаш и да се бориш, ама си нападател и трябва да вкарваш. Забележете как нямаме един свястно изпълнен пряк свободен, което е срам. Къде ще сравняваме Пирло и Видал с Маркизио, Кедира и Лемина. На ключови постове взехме много по-слаби попълнения. Алегри стана ЖЕРТВА на това, което стана с Милан, а именно напускане на важни играчи.