Бразилска \"сапунка\" в Ман Сити, Робиньо тъгува по Елано

09:57
Бразилска \"сапунка\" в Ман Сити, Робиньо тъгува по Елано
Робиньо изрази разочарованието си от трансфера на Елано в Галатасарай.

Бразилецът напусна Манчестър Сити, тъй като не влизаше в плановете на Марк Хюз, а и нападателите в състава на "гражданите" станаха твърде много. Поради тази причина към италианския Парма пък потегли Валери Божинов.

"Много съм тъжен, че Елано си тръгва, защото той бе чудесен съотборник и добър приятел от много години насам. Разбирам решението на мениджъра, но се надявах, че има начин той да остане и да е част от новия проект на клуба. До скоро не вярвах на слуховете, че той ще си тръгне, но сега много ще ми липсват вечерите и разговорите с него. Пожелавам му да бъде на върха в новия си клуб и съм убеден, че ще е така. Сити привлече много играчи и това наложи продажбата на други. Аз обаче говорих много пъти с мениджъра и го убеждавах, че Елано е класен играч, който ще ни бъде от полза. Въпреки това не успях да променя неговото мнение", сподели с тъга Робиньо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

samomanutd
06.08.2009 10:22

4е той и тоя сезон елано бе6е си4ко за сити

geshana
02.08.2009 00:17

Добре защо тогава Елано играеше така добре във Сити и Бразилия преди шибания марк хюз който Дори не заслужава да му пиша името с главни букви ... та защо беше машина Елано преди тоз упърпан гей да фане Сити-то ... Елано е страхотен играч ся зарад ибания трениор и даай да го махаме ....

ultraslan_1905
01.08.2009 20:59

Takeo че то Ман. Сити са много по-слаби от Галатасарай *lol*

Takeo
01.08.2009 15:35

Най-после разумно решение от страна на Хюз. Сега ако махне и Дън и ще ми се издигне малко в очите. Разбира се не ангажирам никого с мнението си. Може на някого да му харесват тези двама играчи. Но според мен са за средни играчи за по-слаби отбори.