Стефанов: Няма значение дали си Левски, ЦСКА или Чукурово

19:21
Стефанов: Няма значение дали си Левски, ЦСКА или Чукурово
"Какво общо има Изпълкома с ЦСКА? Има си правна комисия, има си закони на ФИФА и на УЕФА. Защо прехвърляте на Изпълкома тези неща? Нищо общо няма. Заблуждават се феновете на ЦСКА, заблуждават се хората", коментира президентът на Славия Венцеслав Стефанов относно решението да не се позволи на новото дружество на армейците да наследи старото и да започне участие от "В" група.

Стефанов гледа на живо победата на неговия тим над Ботев Пловдив с 2:0 в мач от 14-ия кръг на "А" група. "Толкова положения не влиза. За мен един стопроцентов гол отменен през първото полувреме. Смятам, че второто полувреме си дойдоха нещата на мястото. Направи ми впечатление, че последните 10 минути Ботев се забързаха, през останалото време тръс. А тоя вратарят, не знам, негова си работа, но съдията твърде много дълго ги търпя. Правдата възтържествува. И се убедих за сетен път, че Джери могат да го хванат само с ласо, иначе няма шанс. Размяташе ги по игрището като шалчета", сподели той след срещата.

Президентът на белите коментира и информациите, че Младен Михалев ще спре да финансира клуба. "Абе вие нормални хора ли сте? Откъде е тая информация, от някой на третия ред, където седи. Михалев си финансира Славия, всичко е нормално. Никога не е имал намерение да не финансира Славия. Тези 20 години да не би Аврам Бакалина да е финансирал Славия. Това са пълни глупости. Не бъркайте името на човека с всякакви простотии."

Стефанов бе попитан дали е замразен проекта за нов стадион на Славия. "Имаме обещанието, че ще се случат добри неща. Не искам нищо да говоря, засега имаме забавяне. Дано да успеем да наваксаме. Замразяват се у фризера зеленчуците. Проекти не се замразяват."

Той коментира и темата "ЦСКА": "Какво общо има Изпълкома с ЦСКА? Има си правна комисия, има си закони на ФИФА и на УЕФА. Защо прехвърляте на Изпълкома тези неща? Нищо общо няма. Заблуждават се феновете на ЦСКА, заблуждават се хората. Има си решение на Правната комисия. Даже тоя дето уж гласувал, че може, тази седмица ще излезе как са гласували - 7:0 са. Изпълкомът единствено може да одобри решението на Правната комисия, никога не може да вземе обратно решение, защото законите в България са валидни за всички, без значение дали е Левски, ЦСКА или Чукурово", каза Стефанов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

andrew1
31.10.2015 08:48

Вреден остатък от мутренските времена...